Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Psichologiskai tai taip, poilsis. Nes gamta aplamai gerai veikia psichiką. Bet pvz aš pas mama ne norėdavau but kaime, nes mane būtent issunmdavo tas psichologinis spaudimas iš jos ir kažkokia konfrontacija dėl vaikų auklėjimo. Aš pvz kažko neleidžiu vaikams daryt, tai ji specialiai tą leidžia. Na ir toks nervų karas pasidaro. Arba moralus man skaitydavo. 

Tai vat savoj sodyboj mln kartų geriau. Tik fiziškai tai nėra lengva

Del moralu tai taip

Atsakyti

Uogaut nekenciu, prisiuogavus per gyvenima, cia man ne poilsis, o dar su vaiku... 

Atsakyti

Tai ir vaikai skirtingi. Sunu iki kokiu 3 metu galedavau pasodint, paduot kokiu saukstu kruva, nu ir sededavo pora valandu su tais saukstais uzsiemes... 

Atsakyti

Kaime vaikams rojus, nes laisve. Is esmes daro ka nori. Vaikai sutverti but gamtoj, lauke, tyrinet, o ne sedet tarp 4 sienu.

Atsakyti

Absoliuciai nesutinku! Su 3,5 m.visiskai lengva. Jei yra kitu vaiku, tai tas su jais, kazka padejineja pvz.seneliams ar su dviraciu, ar smelio dezej.

Jau galima eit uogu, renka ir jis. Nors melyniu as su jais ir pernai variau. 1 val normaliai, kita jau su zyzimais, bet isbudavo kazkaip. Pietu jau buna ir nemiega... Paprasai pabuna palaukia, jei reik kur nulekt. Kur tas sunkumas?

Nu o kūdikis is vis pažinde ir miega. Tai kas lengviau?

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 06 27, 10:18)
<p>Jo, Alta, gyveno. Motina eidavi i tvarta, palikusi kudiki man, 4 metu vaikui priziuret. Kol karve pamels ir kiaules pasers. Dabar tai atimtu. </p>

Jo visai kaip as. Dabar jau ir antisociale pasijutau. Ir kodel tau taip patinka mane zemint,tu zinai ,kad mano limitai tavo atzvilgiu yra tesiog - pakelk rura nuo sofos. Perpratai ,kad daugiau jau nepasakysiu.
Atsakyti

Tai ir vaikai skirtingi. Sunu iki kokiu 3 metu galedavau pasodint, paduot kokiu saukstu kruva, nu ir sededavo pora valandu su tais saukstais uzsiemes... 

O mano vyresnis pvz tik nusisuk ir jau lipa ant spintos pvz. Ar kiša ką nors į rozetę. Ar šuniui į dantis. Ar eina į prūda, griovį, lipa į medį. Visada turėjai žiūrėti ir saugoti. 

Atsakyti

Uogaut nekenciu, prisiuogavus per gyvenima, cia man ne poilsis, o dar su vaiku... 

Jo, man čia irgi katorga. Grybauti tai įdomu. Bet ne su mažu vaiku

Atsakyti

Nu o kūdikis is vis pažinde ir miega. Tai kas lengviau?

Nu ne visi jie taip miega :)

Atsakyti

Kaime vaikams rojus, nes laisve. Is esmes daro ka nori. Vaikai sutverti but gamtoj, lauke, tyrinet, o ne sedet tarp 4 sienu.

Na bet ir neturint kaimo, gali išeit į parką, zoologijos sodą ir pan. Tyrinėti galima ne vien kaime. 

Atsakyti

Jo visai kaip as. Dabar jau ir antisociale pasijutau. Ir kodel tau taip patinka mane zemint,tu zinai ,kad mano limitai tavo atzvilgiu yra tesiog - pakelk rura nuo sofos. Perpratai ,kad daugiau jau nepasakysiu.

Tai is kur as zinau, kaip tu ka darei?

Finale, kai brolis susirgo ir ligoninej mire, motina mane apkaltino, kad as kalta, kad susirgo, nes rado karta isvystyta vaika, matyt, norejau pazaist ir ismokt vystyt... 

Atsakyti

Nu ne visi jie taip miega :)

Tai tada nešiesi ji kažkur. Vyresni tikrai labiau užimti reikia

Atsakyti