Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano atveju kazkaip ne. Vyresni uzsiimdavo patys. Buvo tik durnokas laikotarpis kai ismoko vaiksciot, bet smegenu dar truko. Realiai iki 1,5 m. Bet ir tai ne sodyboj.

Na bet negali palikt vieno dvimecio vistiek nei  sekundei

Atsakyti

Selija ,tu su pinot ir intemora uzsipuolet mane tercetu ,priminet mano ir mano vaiku nesaikinga ir neatsakinga dauginimasi. Gi postai ne tokie seni.
Bet sakau ,DNR yra DNR.

Nu o ar atsakingas buvo su netinkamu vyru?

Tu uzsipuoli nuolat, tai nepyk, jei kartais neatsukam kito zando. 

Atsakyti

Na monos vaikas dar nieko nesprendžia pats. 😀

O vyresniems tai retam tokia galimybė mėgautis kaimu. Nes dauguma mamų dirba vis tik, kaip ir močiutės 

Yra savaitgaliai, atostogos.

Atsakyti

Man tai niekad netikdavo buvimas pas kitus zmones, net jei tai ir tevai. Niekad nesijauciau laisvai, o apie poilsi nei kalbos. 

Atsakyti

Na bet negali palikt vieno dvimecio vistiek nei  sekundei

2,5 m tikrai kiekviena sekunde nebeganydavau. 

Bet kazkaip abu ne is tu, kur lektu laukais

Atsakyti
Bet zinokit ,kokia as atsakinga ir stipri tada jauciausi ,kai man buvo 19 . Nesuabejojau ne akimirkai,kad nesugebesiu .
Ir ta stipri merga gali grizti selija ,duos i zanda kiekvienai ,kuri niekins darbus, valstiecius,karves ,konservavima ir dar ka.
Atsakyti

Yra savaitgaliai, atostogos.

Savaitgali dirbantys žmonės žinok dažnai turi tvarkytis, apsipirkti, ne vien linksmintis. Kiti dar nori į kokį kiną, teatrą, masažą. Nu nėra taip įmanoma kad pastoviai kaime būsi per išeigines. Ypač jei tas kaimas ne tavo, o tėvų. Aš net nenorėčiau taip dažnai su jais susitikt 

Atsakyti

Man tai niekad netikdavo buvimas pas kitus zmones, net jei tai ir tevai. Niekad nesijauciau laisvai, o apie poilsi nei kalbos. 

Man iš vis sunkiai suprantama kaip suaugę žmonės savaitgalius ištisai pas tėvus leidžia. Nei pati taip noriu, nei norėčiau kad mano suaugę vaikai su visa šeima taip darytų. Diskomfortas ir tikrai ne poilsis 

Atsakyti

2,5 m tikrai kiekviena sekunde nebeganydavau. 

Bet kazkaip abu ne is tu, kur lektu laukais

Na rimtai neįsivaizduoju kaip nebijojai

Atsakyti
As tai manau kad vaikai kaip sunys. Vieni buna protingi ir ramus nuo gimimo ,kiti ne. Hyperius galima ikinkyt ir biski nuramint. Bet siaip tai nesu macius tikro hyperio. Visi stumtraukiai ir mano ir ex gimineje.
Atsakyti

Tai pvz mano mazius visai nebuvo hiperis. Netgi biski flegma. Bet vistiek vieno tokiam amžiuje nepalikciau lauke

Atsakyti
Tai gal cia isitikinimu klausimas. As pav nebegau anuko traukt is prudo ,kai ikrito. Zinojau ,kad issikapstys pats. Du metai buvo. Atejau ir sakau- na o dabar jau tobulinsimes plaukime.Jis lietuvos vienas geresniu plaukiku,dabar.
Atsakyti