Nu o kūdikis is vis pažinde ir miega. Tai kas lengviau?
O vat maniskiai nemiegodavo. Kol vezimas juda, tol miega. Tik nustoji kratyt, jau akys stacios.
Mano dickiu stebisi zmones, kad toks rupestingas ir atsakingas. Tiek broli saugo, tiek ir su kitais mazais moka elgtis.
Bet ne is dangaus nukrito. Gerai vaikui duoti galimybe tai atsakomybei atsirasti.
Man rodos normalus dalykas. Ir ne viskas seniau buvo blogai kas del vaiku auginimo... Aisku permaziems palikdavo brolius ir seses, bet iseities nebuvo.
Ir as buvau tavo puseje ,kai motina su tavim eilini karta buvo negarbinga,praeita savaitgali. Bet tu buvai savo motinos puseje,ne mano.Tuo viskas pasakyta ir suprantama.
Jei laikysimes vedu politikos ,kad gimine sprendzia kaip tau seksis po mirties. O ne joks dievas ar religiniai kultai.
Nera jokiu pusiu. Gyvenimas daugialypis. Mama yra mama. O kokia as tapciau, mirus mano vaikui, nezinau.
O vat maniskiai nemiegodavo. Kol vezimas juda, tol miega. Tik nustoji kratyt, jau akys stacios.
![]()
Manieji lauke miegodavo lb gerai. Vyresnelis tai iš vis po 4 val. Mažasis kokias 2 visada gryname ore. Aš taip pratina nuo gimimo. Balkone miegodavo pietų per visą žiemą
Na bet ir neturint kaimo, gali išeit į parką, zoologijos sodą ir pan. Tyrinėti galima ne vien kaime.
Bet ten vaikas gali daugiau spresti pats: nori zaidzia name, nori eina i lauka ir ten pats renkasi veiklas. Nori basas, nori su apavu. Sugalvoja nusiskina kokia uoga ar zirni Nori varo su vaikais, nori lieka su mama ar su mociute eina laistyt, su seneliu malku ir pan.
Siaip jau, tai ir zmones sutverti gamtoj but, o ne biuruose sedet.
Realybe ta, kad m
es labai toli nuo to pirminio sutverimo tikslo
Tai taip, ir judėt sutverti visą dieną, ir maistą augint bei medžiot. Gyvūnai gi mes. Ale kad pinigus uždirbti reikia, paskolas mokėt, ir tt.
Bet ten vaikas gali daugiau spresti pats: nori zaidzia name, nori eina i lauka ir ten pats renkasi veiklas. Nori basas, nori su apavu. Sugalvoja nusiskina kokia uoga ar zirni
Nori varo su vaikais, nori lieka su mama ar su mociute eina laistyt, su seneliu malku ir pan.
Na monos vaikas dar nieko nesprendžia pats. 😀
O vyresniems tai retam tokia galimybė mėgautis kaimu. Nes dauguma mamų dirba vis tik, kaip ir močiutės