Man irgi siaip imponuoja.
Ai, Gaile, nesijaudink. Man tai patinka dėl to, kad aš visiškai nesuku galvos dėl vyriškų darbų, bo žinau, kad bus padaryta. Vakar sode rinko sofą-lovą, labai sudėtingas mechanizmas buvo, ale beveik nesikeikė
O šie metai pas mus - tvorų statymo. Dviejuose objektuose po naują tvorą. Ir, kas keisčiausia, jos kainuoja
Mano tėvas irgi viską daro ir darydavo pats.tvirtai ,tiesa,nieko perdaryt nereikdavo,tik estetika pas jį smarkiai šlubuoja.bet argi tai svarbu,svarbu pats.🤣 Todėl nieko panašaus matyt nenoriu namie.o be to neprofesionalui ir dirbančiam žmogui čia truks metų metus.nenoriu .ir ačiū D ,kad vyras nesugalvoja daryt visko "pats".čia gyvenime nepabsigsim,jei jau profesionalia pagalba dar tik matosi "pabaigos pradžia" Aišku jei jis norėtų,greit ir kokybiškai dirbtų,kodėl ne,bet gi žinau,kad to nėra ir nebus. Kaip ir aš nesiūnu,nemezgu,nežinau, neneriu kokių gražių sevetėlių,nesu pati geriausia pasaulyje šeimininkė. Ne,mes paprasti,ką galim tą padarom,ko negalim arba samdom,arba iš vis apseinam dėl finansų stokos.
Ir kažkaip nieko sekdualaus nepastebiu tame ,dirba žmogus ir dirba.
Teisingai, Intemora, geriausiai nieko nemokėt ir nenorėt išmokt, turėt abi kaires rankas ir t.t. Man, pvz., mano vyras tuo ir imponuoja, kad ir pasamdyt gali, ir pats padaryt, o ne koks žąsinas yra, kur vinies įkalt nemoka. Aišku, mes, su tavo pasaulio supratimu, prasilenkiam ir stipriai. Neduok dieve, netekus vyrų, aš mokėčiau gyvent, tu - ne.
Nežadu nei siūt nei megzt.žadu gyvent igražiai ir laimingai.kaip ir iki šiol.
Tai jau ne aš,bet ir mano vyras netikęs🤣🤣🤣 O aš galvojau visai fainas.uždurba normaliai,ištikimas,ir išgert ir pasijuokt ir pasitikėt galima.bet ne,pasirodo sienų nešpakliuoja ,o samdo.visiškas nevėkšla.🤣 Oi,negaliu ,senai taip gerai nežvengiau.ačiū,madam🤣🤣🤣
Kaip suprast ,selija -JAU VOS PAEINI? Sergi kuo nors? Mano dvi pazistamos cia kaime mano metu atgule,net neisivaizdavau ,kad tas dar imanoma sias laikais. Tai buvo galinga inspiracija mest svori ir varyt sportuot. Nieko baisesnio neisivaizduoju ,kaip[ mobilumo netekimas.
Kai pavaikstau po miska 3 val.,man pradeda skaudeti nugara. Ir pavargstu. Kazi, cia nenormalu?
reiketu, viska ismoktu. Ne sventieji puodus lipdo.