Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As tai noriu ismokt masina siut. Ir noriu butent ypatingo modelio siuvimo masinos.
Esu jau va pora uzuolaidu uzuolaidom padarius is medziagos.
O seimininkavimas tai ekonomika,stilius ,galu gale savo noru igyvendinimas. As va visada norejau itin placiu mastu experimentuot su vynuogiu fermentacija, augint egzotiskus augalus ne vazone. Beje vakar man petuniju uzdovanojo. Kvepia labai ,kas keista. Gal i vazona. Nes is esmes vazonai tai amzinas laistymas.Tiesa maciau kazkas tapetu kliju deda i substrata,kad nedziutu taip greit. Bet cia fb maciau ,nebutinai tai tiesa.
Atsakyti

Kažkaip dabar pagalvojau,kad kuo Alta labiau man pranašauja badą, visokias negandas.

Tuo labiau man sekasi.

Viskas tik gerėja,gražėja,pinigų,pasiekimų darbe ir gyvenimevis daugiau.gal tu man tiek pikto nelinkėk,es kažkokia atvirkštinė reakcija gaunasi.

Atsakyti

Tai pas tave ir zemej amzinas laistymas, kitaip nudzius. 

Atsakyti

Taip ,Alta tu teisi.aš visus savo norus įgyvendinu.prieš 10 metų net napagalvočiau,kad turėsiu tiek  visko daug.

Atsakyti
Intemora ,man tavo gyvenimas tai neatrodo toks puikus ,toli grazu.Sintetines sukneles,laminatas ir gipso sienos man yra nepakeliamas siaubas. Kaip ir tau mano piktzoliu laukai ,knisliava darze ir konservavimas.
Atsakyti

Kažkaip dabar pagalvojau,kad kuo Alta labiau man pranašauja badą, visokias negandas.

Tuo labiau man sekasi.

Viskas tik gerėja,gražėja,pinigų,pasiekimų darbe ir gyvenimevis daugiau.gal tu man tiek pikto nelinkėk,es kažkokia atvirkštinė reakcija gaunasi.

Alta tau nieko nepranašauja. O tu neprisigirk. Kokie pasiekimai darbe įvyko, beje? Ir gyvenime? :)​ 

Atsakyti
As dabar jau konvertuoju taip. Ryta atsikeli - nieko nebeskauda -valio ,darzan.
O intemorai pavydziu to amzino - pati sau faina - jausmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 28 birželio 2020 - 09:31

yra kazkoks posakis..istorija, kuri skamba mazdaug taip: kai tu gyvenimui sakai, man viskas yra gerai...gyvenimas tau sako..palauk, tu dar nezinai, kas yra gerai..ir tau gereja...Kai tu gyvenimui sakai man blogai, jis tau sako...palauk, tu dar nezinai, kas yra blogai.. Ir buna dar blogiau... :) Tad girkis, Intemora, girkis, neklausyk tos Madam :D

Atsakyti

Intemora, nesistenk, uz Madam daugiau prisigirti neiseis.  :D​ 

Atsakyti
Kristij ,girtis ir galvot yra skirtingi dalykai. O siaip tai pritariu esmei.
O del visko kaltas auklejimas ,kaip visada.
Selija ,gal vistik reiktu kazka nugaros stiprinimui. Baseina koki lankyt ,maudytis juroje . Ir plaukt ismoktum.
Atsakyti

Intemora, nesistenk, uz Madam daugiau prisigirti neiseis.  :D​ 

Tai aiškiai. Pagal tavo supratimą. O daugiau ir nebesistengsiu. Aš irgi netikiu, kad į sodą važiuot turėjai, nes greičiausiai ir jokio sodo nėra :)​ 

Atsakyti
Ten sodai yra . As maciau ,kai buvau turne po zemaitijos blusturgius.
Atsakyti