Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

kristij, 28 Bir 2020 - 09:46, parašė: reiketu, viska ismoktu. Ne sventieji puodus lipdo.
Nu taip būtų karas,matas,badas,karas.tai tektų. Net Skarlet iš Vėjo nublokštų žemę dirbo,kad iš bado nemirtų.žmogus prisitaiko prie sąlygų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 birželio 2020 - 08:58

reiketu, viska ismoktu. Ne sventieji puodus lipdo.

Na, jei tik, kaip Intemora sako, karui badui ir marui atėjus, tai gal...Džiaugiuosi, kad mano vyras ne toks. :) 

Atsakyti

o prie ko vyras? kalbam apie gyvenima, neduok dieve, netekus vyrui.

Atsakyti

Nežinau koks tavo,bet mano geras,mylimas ir mylintis.tai kaip nors atleis jam karma už tas nelemtas sienas.🤔

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 birželio 2020 - 08:55

Nežinau koks tavo,bet mano geras,mylimas ir mylintis.tai kaip nors atleis jam karma už tas nelemtas sienas.🤔

cia is pavydo, kad turit pakankamai pinigu samdyt zmones :D JUokauju...

Atsakyti

kristij, 28 Bir 2020 - 09:55, parašė: o prie ko vyras? kalbam apie gyvenima, neduok dieve, netekus vyrui.
Ne tai prasidėjo apie blogą nemokantį sienų špakliuot  vyrą,o patvirtinimui spie blogą mane. Nu toks tokį sutiko.🤣 Madam reakcija tai.lyg aš būčiau pasakiusi,kad blogai tavo vyras elgiasų,kad moka,kad daro,mano tai gudrus ,tik pinigus mėto,i po to badu mirštam visi.nu tada suprasčiau tokią reakciją. Pasakiau,kad dirba,nėra prlfesionalas,mes galim tokią paslaugą įpirkt,norim ,kad būtų gražiai,greitai ir kokybiškai,patys visų šitų trijų sąlygų neišpildysim. Juolab,kad net profai atsisako,pažiūrėję į lubų aukštį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 birželio 2020 - 09:18
As tai jau pradeciau intemoros vyro beatifikacijos procesa.
O tos ,kas gyvenat televizoriuje ,ten ir laukit maro ,tiesa jau cia. karas irgi po truputi ateina .O badas tai jau netruks .
Atsakyti

Na, jei tik, kaip Intemora sako, karui badui ir marui atėjus, tai gal...Džiaugiuosi, kad mano vyras ne toks. :)
Ai madam, nepersudyk jau čia. Nėra poreikio tai ir nedaro tų remontų. Svarbu rūpinasi pinigų uždirbti remontams, nesako kad iš vis nereik, gerai ir tokiam urve gyvent. 

Mes gi irgi ne tobulos šeimininkytes esam. Aš pvz moku beveik viską, ir megzti ir siūti ir konservuoti. Nu bet nedarau viso to, nes dirbu, pinigus uždirbu, ir pailsėt noriu po darbo. Dėl to paprasčiau tam tikras paslaugas  nusipirkti 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 28 birželio 2020 - 09:05
As tai jauciu ateinant senas geras negarbingo pasteto vardo razborkes. Piene,dalyvavimas pageidaujamas.
Atsakyti

Šiaio gerai pagalvojus,turbūt megzt ir konservuot moku.tik poreikio tam nėra.jei gyvenimas priverstų,tektų,bet tfu tfu tfu,kadangi Alta su pranašystėm  stipriai pjauna grybą,tai gal neprireiks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 birželio 2020 - 09:12

Moku ir as ir megzt, ir nert, ir konservuot, kazkada viska dariau. Kai ner poreikio, noro, tau nedarau.

Va siut tai tik rankom moku, masina nea. 

Atsakyti

*** Sėlija, 28 Bir 2020 - 10:13, parašė: Moku ir as ir megzt, ir nert, ir konservuot, kazkada viska dariau. Kai ner poreikio, noro, tau nedarau. Va siut tai tik rankom moku, masina nea.
O aš moku mašina,siuvykloj dirbau.nu bent jau mokėjau.🤣
Atsakyti