Dar židinį ,bet ai ,nekišiu ten bapkių_kokį pakabinamą _užteks.
Jei nama tureciau, tai svetainej butu kokia komoda, ar knygu lentyna, daugiau jokiu kietu baldu nedeciau.
Aš, ant senatvės, iš viso noriu kuo mažiau baldų. Pas mane stovi po indaują ir po komodą didžiuosiuose kambariuose, na, aišku, dar sofa arba kampas, ir vsio. Ai, Kaune dar fotelių porą turiu.
*** Sėlija, 28 Bir 2020 - 11:39, parašė: Jei nama tureciau, tai svetainej butu kokia komoda, ar knygu lentyna, daugiau jokiu kietu baldu nedeciau.Yra ten tokia niša.tai per vidurį didžiulis telikas bus,o aplink spec pgl užsakymą baldai.
O kam didziulio teliko, jus gi svetainej nebunat, lovoj tv ziurit?
Jei nama tureciau, tai svetainej butu kokia komoda, ar knygu lentyna, daugiau jokiu kietu baldu nedeciau.
tai va, pas mus komoda-indauja valgomajame. Mąsčiau irgi kaip tu. Namas didelis, rasiu, kur padėt.
Pasirodo, reikia būtent toje vietoje kažko didesnio. Gal kokios indaujos-spintos, nes niekas nesutelpa, norisi, kad viskas vienoje vietoje būtų. Pvz, niekaip netelpa didelės lėkštės kokiam kepsniui, jas laikau kitur, reikia lakstyt. Norisi visas taures laikyt vienoje vietoje, irgi turiu galvot, kur aš jas padėjau.
reikės galvoti, ką pakeisti, nors jau 10 metų zyziu ir galvoju.
Tai jo, indai turi but vienoj vietoj, tiesa.
Pas mane svetainėje nėra teliko, likvidavom. Telikai tik viršuje.
Dėl garso. Nes jei kas norėdavo pažiūrėt vėliau kokį filmą, tai būnančiam viršuje atrodydavo, kad traktorius važiuoja. Garsas eina į viršų. Pvz., jei kas apačioje kalbasi truputį pakeltu balsus, viršuje atrodo, kad rėkia.
O aš nesamam name kadagį iškasinėju.
Tik dabar perskaičiau.
Žiūrint joks kadagys. Šiaip tai geras medis, kam meti?
*** Sėlija, 28 Bir 2020 - 11:49, parašė: O kam didziulio teliko, jus gi svetainej nebunat, lovoj tv ziurit?Che che,tai dabar turim galimybę svetainėj patogiai išsidrėbt ir per visą sieną teliką žiūrėt.taip ir įsivaizduoju kaip kokį siaubiaką žūrim,kūnas pagaugais tik eina,neįsivaizduojamas malonumas.🤣
Šiaip tai sode dabar,aš kai sode ,tai laiko daug turiu jr rašinėju,tai žiūrim siaubą baubą,o drakoniukas žemuoges aplink renka.smagumėlis...
Tik dabar perskaičiau.
Žiūrint joks kadagys. Šiaip tai geras medis, kam meti?
Labai ne vietoj pasodintas, išbujojęs, vietom apdžiūvęs. Noriu ten rožių užveist. Pas mus sode, kol augo tas kazokinis, nė vienos kriaušės nebuvo ir medis labai sirgo, kol iš Amšiejaus išgirdau, kad, jei šalia tas kazokinis auga, kriaušėm mirtis. Nežinau, kiek ten tos teisybės, bet jį panaikinus, medis atsigavo.
*** Sėlija, 28 Bir 2020 - 11:35, parašė: Mane jos psichologiskai blogai veikia. Nes tai ne lubos, o po lubomis pakibus plastikine pleve. Ir man labai lubas suzemino.Ai,man tai tinka.dzin.turbūt sveitainėj kabinsiu,greit ,saugiai ir švariai.nelabai aš į tas kubas žiūriu,kad tik padabnos būtų.