Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Che che,tai dabar turim galimybę svetainėj patogiai išsidrėbt ir per visą sieną teliką žiūrėt.taip ir įsivaizduoju kaip kokį siaubiaką žūrim,kūnas pagaugais tik eina,neįsivaizduojamas malonumas.🤣

Šiaip tai sode dabar,aš kai sode ,tai laiko daug turiu jr rašinėju,tai žiūrim siaubą baubą,o drakoniukas žemuoges aplink renka.smagumėlis...

Tai ir tada turejot, gi svetaine buvo normali pas jus. As tai tv isvis neziuriu. Visus filmus per kompa mano laptopas didelis. 

Atsakyti

Labai ne vietoj pasodintas, išbujojęs, vietom apdžiūvęs. Noriu ten rožių užveist. Pas mus sode, kol augo tas kazokinis, nė vienos kriaušės nebuvo ir medis labai sirgo, kol iš Amšiejaus išgirdau, kad, jei šalia tas kazokinis auga, kriaušėm mirtis. Nežinau, kiek ten tos teisybės, bet jį panaikinus, medis atsigavo. 

Dėl kriaušių- tikra tiesa. kai sode išnaikinom kazokinius, iškart kriaušės vėl užderėjo.

Tik šaknys to kadagio, kurį tu kasi, ilgos, sunku bus iškapoti.

Atsakyti

Aš tai turiu problemą.kadangi esu tokia nepaprastai gera auklėtoja(visi mano vaikai baigia mokyklą,visi tėvai mane myli ir dėkavoja už tai ,kad esu žmogus "nuo Dievo").taip taip,alta dabar sprog iš neapykantos🤣🤣

Tai nori man antrą klasę įsūdyt. bijau,kad nebebūsiu tokia fainuolė,kad net vardų neatsiminsiu.🤣

O kadangi nelabai moku pasakyt ne,tai bijau ,kad nusikamuosiu ir savo nuosaviems  vaikams laiko visai neturėsiu...

Atsakyti

*** Sėlija, 28 Bir 2020 - 12:23, parašė: Tai ir tada turejot, gi svetaine buvo normali pas jus. As tai tv isvis neziuriu. Visus filmus per kompa mano laptopas didelis.
Oi ne,nepalyginsi.visai skirtingai.o kadangi susidūrėm su tokia problema,tai viską apmastėm ir išsidrėbimo patogumąir  teliko dydį.

Nu gryn teliko ir mes nelabau,bet per twliką žiūrim visus ataiųstus filmus.toks kai šeimyninis vakaras.dievinu tokius vakarus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 birželio 2020 - 11:28

O klases dideles? 

Atsakyti

Aš tai turiu problemą.kadangi esu tokia nepaprastai gera auklėtoja(visi mano vaikai baigia mokyklą,visi tėvai mane myli ir dėkavoja už tai ,kad esu žmogus "nuo Dievo").taip taip,alta dabar sprog iš neapykantos🤣🤣

Tai nori man antrą klasę įsūdyt. bijau,kad nebebūsiu tokia fainuolė,kad net vardų neatsiminsiu.🤣

O kadangi nelabai moku pasakyt ne,tai bijau ,kad nusikamuosiu ir savo nuosaviems  vaikams laiko visai neturėsiu...

Nebūk tuščiagarbiškumo auka.  :D  Bus blogai, visi girs, o tu kojų nepavilksi. Liaupsės tau jėgų nepridės.

Atsakyti

atsisakyciau

Atsakyti

*** Sėlija, 28 Bir 2020 - 12:27, parašė: O klases dideles?
Didelės.apie 30.
Atsakyti

Tai ji isleido viena laida, kaip suprantu. Tai dabar kita siulo, o ne dvi is karto. Ne? 

Atsakyti

Oi ne,nepalyginsi.visai skirtingai.o kadangi susidūrėm su tokia problema,tai viską apmastėm ir išsidrėbimo patogumąir  teliko dydį. Nu gryn teliko ir mes nelabau,bet per twliką žiūrim visus ataiųstus filmus.toks kai šeimyninis vakaras.dievinu tokius vakarus.
Matai, o as megstu viena ziuret, tik viena, jokiu komentaru aplink. Ir nesisiunciu niekad, visad online. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 28 birželio 2020 - 11:32

*** Sėlija, 28 Bir 2020 - 12:31, parašė: Matai, o as megstu viema ziuret, tik viena, jokiu komentaru aplink. Ir nesisiunciu niekad, visad online.
Galima ir online,bet via tiek prie teliko jungiam.o man kartu smagiau.yra po to su kuo pakalbėt apie filmą.toks bendrumo jausmas.
Atsakyti

*** Sėlija, 28 Bir 2020 - 12:29, parašė: Tai ji isleido viena laida, kaip suprantu. Tai dabar kita siulo, o ne dvi is karto. Ne?
Dar neišleidau.tai prie tos ,dar vieną.
Atsakyti