Nu. Susikelem adrenalina is ryto ir iskart geriau. Dabar galvoju, kada i ta nesama soda vaziuot, muset po pietu..
O aš nesamam name kadagį iškasinėju.
Dar aš nesu nutukusi,,simpatiška ir mėgstama žmonių.jei jau girtis,tai girtis.o suknelę galiu įpirkt ir ne sintetinę.
Dėl laminato pagalvosiu,racijos yra.
Laminatas nieko gero, aisku. Bet det brangu parketa ir sokinet apie ji irgi nenoriu. Lepus jis labai. Mes jau virtuvej laminata isdauzem, tai jei but parketas, but vienos duobes.
Va ko nekenciu, tai svetaines itempiamu lubu, koks velnias mane uzkusino ta plastiko pleve uztempt, neisivaizduoju...
Laminatas nieko gero, aisku. Bet det brangu parketa ir sokinet apie ji irgi nenoriu. Lepus jis labai. Mes jau virtuvej laminata isdauzem, tai jei but parketas, but vienos duobes.
Va ko nekenciu, tai svetaines itempiamu lubu, koks velnias mane uzkusino ta plastiko pleve uztempt, neisivaizduoju...
ko tos lubos blogai? pas amne visur tokios lubos. Vis persigastu, kai sampes kamstis issauna, kad lubose skyle padariau
*** Sėlija, 28 Bir 2020 - 11:24, parašė: Laminatas nieko gero, aisku. Bet det brangu parketa ir sokinet apie ji irgi nenoriu. Lepus jis labai. Mes jau virtuvej laminata isdauzem, tai jei but parketas, but vienos duobes. Va ko nekenciu, tai svetaines itempiamu lubu, koks velnias mane uzkusino ta plastiko pleve uztempt, neisivaizduoju...Nu va irgi teisingai šneki.dar yra variantas _medinės grindys;bet irgi nusibrūžina,skilinėja. Virtuvėj plyteles sudėjom. Dabar ,kai (jei Dievas duos🤣) baigsim tą tiek aistrų sukėlusią laiptinę🤣,imsimės svetainės,pradėsim nuo grindų,oj ten viską plėšt reikia,bet jau kaip nors,tikslas varomoji jėga🤣.tai va,nežinau kaip daryt,labai daug pinigų į virtuvę ir laiptinę sukišom,tai šitoj vietoj kažkiek pataupyt norėtųsi,nes gi dar antras aukštas laukia atgimimo. Tai planuose grindys(patys),sienos lubos(ne patys)🤣.minkštą kampą jau nusipirkom(garaže saugiai uždangstytas guli) ir reik pgl projektą tokią sieninę spintą_sekciją užsakyt.reiks jau užklausą duot
Mums dar ir sode reikia antrą aukštą iki galo damušt. Nusprendėm nedalint erdvės, palikt vieną didelį plotą ir viskas. Trūksta sienų apdailos ir grindis sudėt. Tai, kaip sode, tai tikrai laminatą dėsiu, nes nematau prasmės kažką mandriau ir brangiau daryt, juolab, kad turiu gero vokiško laminato, atlikusio caro laikais nuo visokių darbinių reikalų.