Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 21, 16:02)
<p>Nu gamtoj vaiksciot tai gerai. Mama tai tiesiai i miska drozia, jos namas  300 m. gal nuo misko. Ten bultike savo tulika turi biggrin.gif​ </p>

Šaunu, manoji taip gerai negyvena mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2020 03 21, 16:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72633078" data-time="1584798693"><div><p>Mano mama, kad ir kokia gamtoje vaikščiojimo manjakė, ( vartotojo įkelta nuotrauka) sustojo. Atsidaro tik langus, vėdinasi labai namus. Bet NIEKUR NEINA. Žiūrėsim, kiek ji tai darys. Maisto nupirkau daug. ID kortelę paėmiau vaistams nupirkti.</p></div></blockquote><p>Bet gi gamtoj vaikščioti gerai, svarbu neitų kur žmonės </p>

Aš ją turėčiau vežti, nžn, kol kas sustabdėm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 21 kovo 2020 - 16:35

Priedas  IMG-98bb4a17bab3b0167ff9e6e18e4ca525-V.jpg   246,2KB   0 Parsiųsta kartųatsiunte dabar fotke, pyraga trupinini issikepe ponia :D

Atsakyti
Mmmmmmmm, kaip norėčiau essen.gif
Atsakyti

Ir as kaip noreciau to pyrago:) issikepciau, bet nera nei cukraus nei kiausu. Mano mama laikosi, eina  i miska, produktus ir vaistus as nuperku ir nunesu, nes salia gyvena. Bet.....sesers vaikai ten nuolat kazkur vaiksto....tai jau kaip bijau, kad parnes ka.....liepiau savo kambary sedet. Na bet kas is to....

As tai turiu toki respiratoriu profesionalesni...kai vaziuosiu i parda desiuos, dzin man ka aplinkiniai galvos. Tik man klausimas ar jis vienkartinis🤔

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metute: 21 kovo 2020 - 16:49

Ir as kaip noreciau to pyrago:) issikepciau, bet nera nei cukraus nei kiausu. Mano mama laikosi, eina  i miska, produktus ir vaistus as nuperku ir nunesu, nes salia gyvena. Bet.....sesers vaikai ten nuolat kazkur vaiksto....tai jau kaip bijau, kad parnes ka.....liepiau savo kambary sedet. Na bet kas is to....

As tai turiu toki respiratoriu profesionalesni...kai vaziuosiu i parda desiuos, dzin man ka aplinkiniai galvos. Tik man klausimas ar jis vienkartinis🤔

Galima ir vinkartinius naudot pakartotinai gal.. Dar ziurint koks jis pas tave

Atsakyti

As tai dar galeciau vaiko plaukimo akinius.Tokius placius.Bet gal jau per daug butu :hmm: 

Mazu kaukes ir pirstiniu pakaks.

Atsakyti

Autikai tusti kokie, po 2 zmones

Atsakyti

As tai dar galeciau vaiko plaukimo akinius.Tokius placius.Bet gal jau per daug butu :hmm:

Mazu kaukes ir pirstiniu pakaks.

Kolkas, manau pakaks.o nuo saules gal turi?

Atsakyti
QUOTE(Metute @ 2020 03 21, 16:48)
<p>Ir as kaip noreciau to pyrago:) issikepciau, bet nera nei cukraus nei kiausu. Mano mama laikosi, eina  i miska, produktus ir vaistus as nuperku ir nunesu, nes salia gyvena. Bet.....sesers vaikai ten nuolat kazkur vaiksto....tai jau kaip bijau, kad parnes ka.....liepiau savo kambary sedet. Na bet kas is to....</p>
<p>As tai turiu toki respiratoriu profesionalesni...kai vaziuosiu i parda desiuos, dzin man ka aplinkiniai galvos. Tik man klausimas ar jis vienkartinis🤔</p>

Man žmonės normaliau su kauke atrodo, ne be jos. Kaune jos dėvimos PC.
Atsakyti

as turiu akinius apsauginiys, laboratorijose naudojamus. Tokie vos pastebimi. 

Atsakyti

Turiu turiu.

Antradieni Vln.jau irgi buvo pakankamai zmoniu su kaukem.

Atsakyti

Neturiu aš kaukės, o ir nusipirkt nebėra kur.

Atsakyti