Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Pinotija @ 2020 06 29, 18:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72676592" data-time="1593443102"><div><p>Tegul tik maniskis statytu, labai dziaugciausi, bet deja, jis mieliau su manim bendrauja huh.gif​ </p></div></blockquote><p>Tu tik džiaukis.
</p><p>Nenorėčiau aš vyro, prapuolusio  statybose, medžioklėse (visai  bergždžias dalykas), ar dar kur nors.</p><p>O paskui gali prapulti ir bet kur, nesurasi. biggrin.gif​ </p>

Aš ir
Atsakyti

Visą dieną nėra vandens. Nei namie nei darbe  :frusty: 

Atsakyti

Vat man gerai,prapuolęs statybose,bet visada šalia.😁

Reikalų čia tai net nešpakliuojant.pirk,vežk,ardyk ir dar milijinas reikalų.

Atsakyti

Pas mus jei dingsta dėl kažkokių priežasčių,tai savo pasijungiam ,bet ten kažkoks gal negeras,tai negeriam.😁

Atsakyti

As tai puikiai moku ir viena but, tai man jokiu problemu nekiltu del to, kad vyras dirbtu bendram labui. 

Atsakyti

Nežinau,auginau tris vaikus ir jokio vargo man nebuvo,tik poilsis,nu tik bijodavau,kad ko neatsitiktų,nesusirgtų,bet čia jau galvoj tarakonai,bet fiziškai fignia visiška.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 29 birželio 2020 - 17:32

*** Sėlija, 29 Bir 2020 - 18:29, parašė: As tai puikiai moku ir viena but, tai man jokiu problemu nekiltu del to, kad vyras dirbtu bendram labui.
Šiap aš irgi. Man gera oačiai su savim .ramybė iš vus gėris.
Atsakyti

Pas mus jei dingsta dėl kažkokių priežasčių,tai savo pasijungiam ,bet ten kažkoks gal negeras,tai negeriam.😁

Tai gert ne bėda, nupirkau bambali. Ale esu kaip bomže po darbo, visa šlapia, praustis noriu ir dar indaplovė užkrauta, šaukštų nebėra 🤣

Atsakyti

Nežinau,auginau tris vaikus ir jokio vargo man nebuvo,tik poilsis,nu tik bijodavau,kad ko neatsitiktų,nesusirgtų,bet čia jau galvoj tarakonai,bet fiziškai fignia visiška.

Jie rėkia ir zyzia. Pas mane klausa sunkiai toleruoja tokius garsus 😀

Atsakyti

Ai,aš jau įpratau dulkėse,be virtuvės gyvent,ir man jau dzin.

Atsakyti

GAILE*, 29 Bir 2020 - 18:32, parašė: Jie rėkia ir zyzia. Pas mane klausa sunkiai toleruoja tokius garsus 😀
Nu būna,pazyzia ir nusiramina,vežimuke labai meistriškai mokėdavau užsupt ir dar knygą tuo metu skaitydavau.😁
Atsakyti

Ai,aš jau įpratau dulkėse,be virtuvės gyvent,ir man jau dzin.

Tipo dzin gyvent smirdanciai prakaitu ir be švarių indų?

Atsakyti