Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tau butina toms stervoms pasiaiskint ,kiek laiko kas leidzia su kuo ir kur ir kada? Tau geda but gaspadine?

Tai sakai stervomis vadintis visai nieko, kai pati isizeidineji del juokingu dalyku? 

Atsakyti

Mano mamai neatrodo,kad gali pabėgt.gal,kad tėvas niekad niekur nebėgo.tačiau ji sutinka,kad aš silpnesbė,kad vaikus gimdžiau ir kūdikystėj prižiūrėjau,todėl jau manęs reik pagailėt.kad kam krauna _tas veža.todėl nereik nieko kraut,kiek pakelsiu_pati panešiu.

Atsakyti
Kad kazkaip dabar jau visai nieko. Nesakau ,kad konkubinem but ne lygis ar dar kaip. O amadeja vakar buvo paniekinta uz sedejima namie ,miske ir buvima gaspadine. Sorry stervos, man kovine nuotaika.
Atsakyti

Nu tai pailsėjai parą_kur nebus.🙄

Atsakyti

Nu va toks jausmas kad negaili. Kai su ex gyvenom, irgi aš buvau kalta dėl visko ką jis blogai daro. 

Kazkur man lb.girdeta :D

Atsakyti

Žodžiu mano mama angelas.♥️

Atsakyti

Man tai būtų labai smalsu.klausčiau maždaug....o ar moteris menkesnė už vyrą?Tu gi pati moteris? Ar aš nedirbu ir nepavargstu? Ir norėčiau kažkokių konkrečių atsakymų😁

Nu, zinok, cia be sansu. Cia kaip  su pliku pesiotis :D

O pas mane tai mb mama tokia pat :D

Exo mama tai kitokia :D

Atsakyti
Todel ,kad mitochondrijose uzrasyta ,kad seima yra vertybe ir vaikai turi joje augti. Is esmes tai tiesa ir pritariu. Tokiu salygu ,kaip jus auginat vaikus su ex ir visu tu problemu as buciau nepakelusi.
Ir amadejos gyvenimas ne man,ne del uogu ir konservavimo. Ta as megstu. Tesiog toks seimos modelis man netinka.
Papildyta:
QUOTE(Intemora @ 2020 06 30, 09:14)
<p>Žodžiu mano mama angelas.♥️</p>

O tai greitkelio istorijos nebesiskaito? Galejo kazkoki vairuotoja zudiku padaryt.
Atsakyti

Su vaiku varot? 

Tai taip, kur gi mes ją dėsim 😁 tai jau buvom su ja ir miške, stovyklavietėje, ir kaime. Nėra labai lengva, bet stengiamės dėl jos nesėdėt namuose užsidarę, bandom gyvent kažkaip 😅

Atsakyti

Ką?greitkelio istorijos?

Na kas ten bebuvo,bet  kakbu apie dukros_mamos ryšį.

Tiesa ,ji tokia faina nebuvo,kai aš augau.aš turbūt irgi.😁

Atsakyti
Visuomenei nerupi seimos rysiai,visuomenei rupi ,kad vaikai greitkeliu nebegiotu.Sakykim jei tavo vaikas begiotu greitkeliu tu butum kalta.
Atsakyti

O tau butina toms stervoms pasiaiskint ,kiek laiko kas leidzia su kuo ir kur ir kada? Tau geda but gaspadine?

Negeda tikrai :)

Tiesiog nera gi taip, kad tas mb istisai dirba. Buvo taip pavasari, nes nama siltino pats. O vasara stengiasi pasidaryt iseiginiu.

Atsakyti