Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Oi tai gal reik pasidomėt,kad yra toks darbas,kaip vykdytojai.☻ Kažkam su logika tikrai blogai .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 30 birželio 2020 - 08:20

Ouinano neišverčiau,staugčiau,rėkčiau,nekalbėčiau.tai kas man svarbu,ginu nagais ir ragais.bet tai ką jinau sako,kai pasakai,kad taip ir taip?nu tada kai padeda savaitei?palinksi ar patyli?

Kažkaip nusuka tada ji kalbą kitom temom 🤣

Nematau aš prasmės su ja rietis. Nepasikeis jos požiūris. Atsiribojus esu kažkiek emociskai ir tiek. Mažiau pasakojuosi. Kam čia pyktis, lai galvoja ką nori

Atsakyti

Man tai būtų labai smalsu.klausčiau maždaug....o ar moteris menkesnė už vyrą?Tu gi pati moteris? Ar aš nedirbu ir nepavargstu? Ir norėčiau kažkokių konkrečių atsakymų😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 30 birželio 2020 - 08:29
Muhaha, pasirodo genetine atmintis ir mitochondrijos yra galingos.
Nors nesusieciau to su bio. Tai tradiciju klausimas. O tradicijos nera blogai,bent aiskesnis gyvenimo modelis.O dabar jis visai neaiskus pasidare.
Atsakyti

Man tai būtų labai smalsu.klausčiau maždaug....o ar moteris menkesnė už vyrą?Tu gi pati moteris? Ar aš nedirbu ir nepavargstu? Ir norėčiau kažkokių konkrečių atsakymų😁

Ne menkesnė bet be vyro gyvent sunku. Iš principo aš sutinku su tuo, tikrai nelengva. Bet mano nuomone tai nereiškia, kad turi būt jo tarnaitė. O vat ji mano kitaip, turi tarnauti kitaip pabėgs diedas ir man bus sunku 🤣. Vienas gi jau pabėgo 😂

Jis daugiau uždirba reiškia daugiau pavargsta, anot jos. Nu čia iš vis net nėra gi argumentu. Realiai  tikrai sunkesnis MB darbas. Bet aš namie darau daug daugiau dėl to. Ir šiaip esu silpnesnė. Va ji to nesupranta. Kaip čia db aš silpnesnė 🤣. Nors žino ir mano sveikatos problemas atrodo, na bet gal sotus alkano neužjaučia. Jos nuomone esu egoiste ir tingine 

Atsakyti

Muhaha, pasirodo genetine atmintis ir mitochondrijos yra galingos.
Nors nesusieciau to su bio. Tai tradiciju klausimas. O tradicijos nera blogai,bent aiskesnis gyvenimo modelis.O dabar jis visai neaiskus pasidare.

Kas įdomiausia kad ji pati taip kaip man pataria, niekad negyveno.

Atsakyti

Jei bandau pasiskūsti kažkuo mamai dėl mb, tai atsakymas būna maždaug "nevaryk Dievo į medį". 

Man tai nesako, kad bėgčiau valgyt jam daryt, bet kai nuvažiuojam tai pati aplink jį šokinėja jopapa kaip, nervina mane, o ir mb nekaip jaučiasi, nepratęs :D 

Kitas temas jau pamiršau.

Savaitgalį lėksim su draugais į sodybą Rokiškio r., pradėjau sąrašą darytis, nes dabar kažkur išsiruišt tai eina sau reikalų, o dar reik taupyt vietą mašinoj, nes netilptų viskas, ko norėčiau 😅

Atsakyti

Su vaiku varot? 

Atsakyti
Jo ,cia tokia idomi lietuviska, o gal net ne lietuviska,tokia gera sena tradicija- diedams pabegti. Sovietmeciu tam buvo sudarytos geresnes salygos.Ir jos liko populiarios ir daznai diedu praktikuojamos.O mamoms gi gaila savo vaiko,kaip cia dabar diedas pabego. Beje ir temoje mane teise ne karta,kad ir anuko tevas pabego ir mano ex megdavo pabegiot. Taigi ,vel kazkaip iskreiptai cia gaunasi. O aptarnaujanti personala visos auginat. Tik viena tokia maza, bet nuo metu jau galima kai ka pavesti. TV pulteli pav paduot biggrin.gif
Atsakyti

Taip ir buna, kol nama pastato, tai parduotos vasaros. Nes kitaip tai po 10 metu pastatys. 

Savaitgalis bus laisvas  :clap:​ 

Atsakyti

As savo sunaus neaptarnauju nuo 18,tai jau gal moka apsitarnaut.

O ir savo kambari, smutkes pats tarnavosi nuo mazu dienu. Cia jau kaip marti pasistatys, taip tures. Nemate jis moters tarnavimo pavyzdzio namuose, kai augo 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 30 birželio 2020 - 09:06
QUOTE(Amadėja* @ 2020 06 30, 09:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72676589" data-time="1593443014"><div><p>Taip ir buna, kol nama pastato, tai parduotos vasaros. Nes kitaip tai po 10 metu pastatys. </p></div></blockquote><p>Savaitgalis bus laisvas  clap.gif​ </p>

O tau butina toms stervoms pasiaiskint ,kiek laiko kas leidzia su kuo ir kur ir kada? Tau geda but gaspadine?
Atsakyti