O jei ir nesistengtu ,cia tik jo problemos.Jusu toks netradicinis seimos modelis.
Seniau pergyvendavau, budavo kazkaip nejauku be jo i kaima, o dabar viskas normaliai
Yra jis toks koks yra.
Ne modeliuose bedos realiai, o zmoniu nemokejime palaikyti santykius (arba neteisingame pasirinkime). Su situo vyru kazkaip man nera lb. sudetinga. Yra tu priciudu, bet visumoje toks visai sugyvenamas zmogus
Acqua Alta, 30 Bir 2020 - 10:26, parašė: Visuomenei nerupi seimos rysiai,visuomenei rupi ,kad vaikai greitkeliu nebegiotu.Sakykim jei tavo vaikas begiotu greitkeliu tu butum kalta.Nu buvo,nu ir ką.tai nieko nekeičia iš esmės,tai ką pasakiau.gailisi mano mama iki šiol.sako ,kur mano galva buvo.iš vis kaip mes galvojom,kad 4_5metų vaikas yra sąmoningas žmogus ir atsakys už savo poelgius.
Manau ,net spec poreikiu mokyklose buvo sakoma,kad pilietis uz poelgius pilnai atsako nuo 18 . Dalinai nuo 14 ir 16.Tavo tevai buvo is dziungliu gudumos?
Laukiu cukiniju.
Kaip man patinka jos idarytos ir keptos orkaitej
O vat idarytu ziedu nesu bandziusi...
Mano tėvai tarybiniai žmonės.jei pasakyta_ neik iš kieko,reiškia neik iš kiemo,o aš buvau paklusnus vaikas
Neatsimenu greitkeliu, kas ten buvo?
MB tai isvis varydavo i pasienio ruoza ieskot soviniu su chebra, kareiviai pagavo ir pristate bulves skust. Kai suskuto pilna vonia, tai daugiau nereikejo soviniu
Dar ant begiu kazka sprogdindavo. Tai tevai darbe gi, nieko nezino, nemato.

Ziedai tai suriu idaryti skaniausi. Kadangi pamirsau paset kornisonu ,tai cukinijas marinuoju.
O siaip irgi megstu su jogurto padazu ,keptas ,dar anciuviu salia.
Siryt portulaku kepiausi ,bo ta leningrado radiacija netruks ateit. Siulau isgert raudonojo ,suvalgyt ko nors gausaus antioxidantu
Tai sakai stervomis vadintis visai nieko, kai pati isizeidineji del juokingu dalyku?
Tai čia tik pradžia, matyt. Jos sekėjai, kurie ateina pasiskaityti altos, turėtų viską žinoti. Stervos, dickai kakton, visokios šunlupystės. Tai, matyt, ta linkme dirba. Kuo blogiau, tuo geriau. Pagal pricipą ir bloga reklama apie save yra gerai. O pati čia visas "šviečia" kaip reikia gyventi. Ir susigalvoja antpuolius ant savęs, kurių nebuvo. Gviazda.
Ziedai tai suriu idaryti skaniausi. Kadangi pamirsau paset kornisonu ,tai cukinijas marinuoju.
Siryt portulaku kepiausi ,bo ta leningrado radiacija netruks ateit. Siulau isgert raudonojo ,suvalgyt ko nors gausaus antioxidantu
O marinuoji jas kokio dydzio?
Pyktį išliejai, o dabar naudingas patarimas iš tavo lūpų. Sveikinu. Va tuo tau reikėtų ir užsiimti, norint atrodyti vertinga ir nepakartojama.