Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai džiobintą sūrelį graužiu ir cola užgeriu.vyras iš kiosko parnešė.negi užpilsi.tai visai skanu.😁

Atsakyti

iškepiau obuolių pyragą, sutaršėm akimirksniu, liko du gabaliukai, tai paslėpiau. Kas gražiai elgsis, tas gaus :ax: jaučiu, aš šeimoje gražiausiai elgiuosi

eik i vonia ir ticharia suesk.  :D​ 

Atsakyti

iškepiau obuolių pyragą, sutaršėm akimirksniu, liko du gabaliukai, tai paslėpiau. Kas gražiai elgsis, tas gaus :ax: jaučiu, aš šeimoje gražiausiai elgiuosi​ 
  :lol:  :lol:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 21 kovo 2020 - 18:22

GAILE*, 21 Kov 2020 - 15:01, parašė: Bet gi gamtoj vaikščioti gerai, svarbu neitų kur žmonės

Siandiena beveik tris val vaiksciojau su Kyra, parke. Grazi, sauleta diena pas mus. Zmones, laikosi atstumu.

Prie kulinarijos, isirikiavusi eilute, per metra, vienas nuo kito. I vidu ileidzia po viena. Pilnas aptarnavimas. Nusipirkau kavos ir børeka( vokiskas pavadinimas?) su spinatais, ir sedejau lauke. Viena.

Neskaitau, kad vaikstau i kavines. Mano drauges nuejo i kiniecius. Ten lb didele patalpa. . Skambino man. Sake kiekviena sedi, prie atskiro staliuko. 😂😳😏

Parduotuveje nebuvau. Maisto turiu. Beje musu PC , kuris prie namu, niekaip nesulyginsi su lietuviskas PC. Viena maisto parduotuve. Kulinarija. Kavine. 4 rubu ir viena batu. Vaistines nera. Dar geliu skyrius. 

As Kaune, pavargstu Akropolyje. 😳

Atsakyti

GAILE*, 21 Kov 2020 - 15:01, parašė: Bet gi gamtoj vaikščioti gerai, svarbu neitų kur žmonės

Siandiena beveik tris val vaiksciojau su Kyra, parke. Grazi, sauleta diena pas mus. Zmones, laikosi atstumu.

Prie kulinarijos, isirikiavusi eilute, per metra, vienas nuo kito. I vidu ileidzia po viena. Pilnas aptarnavimas. Nusipirkau kavos ir børeka( vokiskas pavadinimas?) su spinatais, ir sedejau lauke. Viena.

Neskaitau, kad vaikstau i kavines. Mano drauges nuejo i kiniecius. Ten lb didele patalpa. . Skambino man. Sake kiekviena sedi, prie atskiro staliuko. 😂😳😏

Parduotuveje nebuvau. Maisto turiu. Beje musu PC , kuris prie namu, niekaip nesulyginsi su lietuviskas PC. Viena maisto parduotuve. Kulinarija. Kavine. 4 rubu ir viena batu. Vaistines nera. Dar geliu skyrius. 

As Kaune, pavargstu Akropolyje. 😳

Pridėta:

Atsakyti

Akropolis yra energijos siurbykla. 

Atsakyti

Tikrai neatsakingai elgiesi Virga. Be kavinių ir bulkuciu apsieiti lb paprasta. Kaip ir be kaimynų susibūrimu. Ir ne esmė tie atstumai patalpoje. 

Va toks žmonių nesąmoningas ir Italijoj buvo.

Matyt kol kariuomenės į gatves nepaleis, tol žmonės į protą niekur neateis  

Atsakyti

Virgute, ir bulkutė ant staliuko padėta.... ai, atrodo, lyg tu specialiai provokuoji. Ir skaitosi, žinok, kad buvai kavinėje. Tai šiandien cielus du kartus? Nu gaila. Tikrai, gaila.

Atsakyti

Aš turiu problemą.mama nori nusipirjt suknelę iš kažkokios "newchic "parduotuvės.skambina ir aiškina,kad pilnas delfis reklamuoja tas sukneles ir ,kad aš užsakyčiau jai tą "iki pusės blauzdų,elegantišką,žalsvą".nu nėra mano delfy tos parduotuvės😁

Po raidę diktavo pavadibimą.nerandu ir nete būtent suknelių tokių suknelių dar lt kalba.kažkokie atsiliepimai ir angliškai kažką rašo ir bendri rūbai,o ne tik suknios.gal kas pagelbėt gali,nes tuoj susipyksim 😁😁😁

Atsakyti

Bože bože, tos moterys  :angel2:​ 

Atsakyti

Akropolis yra energijos siurbykla. 

Pas jus irgi yra? Prisimenu, kai buvome Kaune ir nusivedziau MB i Akropoli. Jis po puses val pasiule iseiti is jo. Tada nesupratau. Dabar, kai tu Pasakei, suprantu ji. Daugiau nesivesiu jo ten. 😂😏😳

Atsakyti

Virgute, ir bulkutė ant staliuko padėta.... ai, atrodo, lyg tu specialiai provokuoji. Ir skaitosi, žinok, kad buvai kavinėje. Tai šiandien cielus du kartus? Nu gaila. Tikrai, gaila.
Tik karta buvau. Stala, prie manes isdezinfekavo. Bulkute guli ant maiselio. 😏
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 21 kovo 2020 - 19:05