Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu tai uztat ir giriam. Man irgi perdaug. 

Atsakyti

Nieks neverčia,bet tiesiog tokia jau darbštuolė atrodo,o po to.sako,kad blogai atrodo.gwrai atrodo,tik manau,kad tai kas jai normalu,man jau per daug.

Na ji nedirba, tai turi laiko. Negi sėdės namie nieko neveikdama. Gi nuobodu 

Atsakyti

Čia žmogaus natūra.nu nedirbau gi irdi,kai su vaikais būdavau.bet tai  knygas skaitydavau ir filmus žiūrėdavau.nuobodu nebuvo,man nuobodu uogaut,vis tą pati mechanišką veiksmą atlikinėt valandų valandas.

Ir sunku.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 30 birželio 2020 - 22:28

Čia žmogaus natūra.nu nedirbau gi irdi,kai su vaikais būdavau.bet tai  knygas skaitydavau ir filmus žiūrėdavau.nuobodu nebuvo,man nuobodu uogaut,vis tą pati mechanišką veiksmą atlikinėt valandų valandas.

Ir sunku.

Aš tai ir grybavau ir daržus auginau ir konservavau, mezgiau, vištas auginau kol namie su vaiku buvau. nes nu 4 m vien skaityt ir filmus žiūrėt, tai atrofuotis gali visi gebėjimai. Ir tai tikrai užknistu

Atsakyti

Beje fiziškai jei dirbi lauke, kūnas sustiprėja ir tai nebūna sunku. Kaip tik pakrauna energijos ir gerina emocijas. Svarbu neart visa diena kokioje runkelių plantacijos susirietus 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 06 30, 21:33)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72677419" data-time="1593541133">Amadėja*, 30 Bir 2020 - 21:18, parašė: O vat cia tu lb.negraziai...</blockquote> Vėl negražiai.ką negražiai? komplimentą norėjau pasakyt,kad tu superinė,o jis ne.

Intemora,gal mes ir be humoro jausmo,bet tu kai pasakai komplimenta tai izeidi koki gamybos sektoriu ,socialine grupe ar valstybe in corpore. Tu gal nesakyk jokiu komplimentu,bo dar kas i teisma uz smeizta paduos.
Atsakyti

Eik jau, Alta :D Jau kiek tu cia ka atseit izeidi, tai jau ne tik  mes, o Lietuva jau tave seniai butu teisman padavus :lol:​ 

Atsakyti

Nu.jau tu kai išsižioji,tai visos pasaulio rupūžės krenta

.

Atsakyti

Kokį šmeižtą,kokį šmeižtą,tu iš vis kramtyk. Pgl šitą logiką tu jau iki gyvos galvos turėjai gauti.

Bliauna,verkiai,išvadina kuom tik  nori ką tik  nori,kažkokia dramos karalienė.

Bet turiu pripažint,kad toka neadekvatumas,išpuoliai ir tt mane kažkaip domina,kaip nepažintas reiškinys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 liepos 2020 - 08:38

O kodel jis ne? Kad nama stato po darbo? Ne, nu... 

Jis lb.darbstus zmogus siaip. To seno kirpimo...kai dirbti yra vertybe :D

Atsakyti

Beje fiziškai jei dirbi lauke, kūnas sustiprėja ir tai nebūna sunku. Kaip tik pakrauna energijos ir gerina emocijas. Svarbu neart visa diena kokioje runkelių plantacijos susirietus 

Taip. Kuno bukle gereja. Lb.i tema po karantino

Atsakyti

GAILE*, 30 Bir 2020 - 23:36, parašė: Aš tai ir grybavau ir daržus auginau ir konservavau, mezgiau, vištas auginau kol namie su vaiku buvau. nes nu 4 m vien skaityt ir filmus žiūrėt, tai atrofuotis gali visi gebėjimai. Ir tai tikrai užknistu
Aš negaliu vakandų valandas atlikt viebą ir tą patį veiksmą,po 15min turiu nueit kažką kitą daryt(po to vėl atgal). Kažkaip man tos dienos lėkdavo,nieks nespėdavo atsibost.su vaiku užsiimi,maistas,tvarka,laukas,filmai,knygos,dar kokia kavytė su kaimyne,ir dienos per mažai. Nu tik,kad viską kruopščiau darydavau,lygindavau,rūšiuodava,deliodavau ir tokiam jaukiam ir švariam lizdely jausdavausi laiminga.  

Žiūrėdavau visokias laidas,pvz ten kaip kokie storuliai plonėja,ten serijom būdavo. TLC kanalas.vaiką migdai ir žiūri.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 liepos 2020 - 09:24