Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinot, pas mus tai 18,vesu.

Pas mus 22 dabar.

Visada ryte būna gaivu, paskui prikaista.

Atsakyti

Man kažkodėl tinsta kulšnys ir pėdos.  Dabar žiūriu net kauliukas kažkur prapuolęs. To niekada nebūna žiemą.

Atsakyti

*** Sėlija, 01 Lie 2020 - 13:41, parašė: Oi blin, ziurek,ar nebus luzes tas riesas. Reikia sviesti.
Ai,nebeskauda.kol nesukioju.
Atsakyti

Ai,nebeskauda.kol nesukioju.

Pasitepk kokiu tepalu nuo skausmo. Gal šiaip susimušei tik. 

Atsakyti

Mano juoda katė ,tai galvoja,kad ji žmogus.mėgsta ledus,sūrį,bulves,šaltibarščius,sriubas,varškę,o kačių maistą tik iš bėdos.miega po kaldra pas mane.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 liepos 2020 - 13:16

Man kažkodėl tinsta kulšnys ir pėdos.  Dabar žiūriu net kauliukas kažkur prapuolęs. To niekada nebūna žiemą.

Reikia nešioti kompresines kojines

Atsakyti

Mano juoda katė ,tai galvoja,kad ji žmogus.mėgsta ledus,sūrį,bulves,šaltibarščius,sriubas,varškę,o kačių maistą tik iš bėdos.miega po kaldra pas mane.

Va, kaip gerai, kad pasiemet, tokia ir turi buti kate. Maniske ledus ir suri dievina. 

Atsakyti

Karstis, vandens daugiau geri.Per tokius karscius tai man issutimu atsirastu po tom kompresinem. 

Atsakyti

*** Sėlija, 01 Lie 2020 - 14:50, parašė: Va, kaip gerai, kad pasiemet, tokia ir turi buti kate. Maniske ledus ir suri dievina.
Jo.aš radau savo katę.ji mano mergytė.♥️

Ji  nemiaukia,ji šneka,čiulba kaio paukštelis ir visokias istorijas man pasakoja.🤣

Atsakyti

Reikia nešioti kompresines kojines

Kam? Gyvenime nesu nešiojus. Čia gi ne venos, o skysčių, matyt, susikaupimas.

Atsakyti

Kam? Gyvenime nesu nešiojus. Čia gi ne venos, o skysčių, matyt, susikaupimas.

Tai rodo kad yra nepakankama limfotaka. O gal ir kraujotaka sutrikus. 

Dar masažai limfodrenazo aparate padeda.

Kojinių tai būna ir plonų, šiaip. Na bet tavo teisė rinktis ar tikėt 

Atsakyti

Tai rodo kad yra nepakankama limfotaka. O gal ir kraujotaka sutrikus. 

Dar masažai limfodrenazo aparate padeda.

Kojinių tai būna ir plonų, šiaip. Na bet tavo teisė rinktis ar tikėt 

Aš suprantu ir tik noriu išsiaiškinti. O ką duoda tos kojinės mano atveju? Juk jos nepagerins man limfotakos ar kraujotakos? priežastis kažkur kitur slypi. O kokie lengvi šlapimą varantys gal gerai būtų?

Atsakyti