Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O as jauciausi nelaiminga tam lizdely. 

Atsakyti

Nu čia dar tas psichologinis momentas,žinojau,jad čia labai laikina.kaip atostogos,ir nelabai pasikartos.jei būčiau bedarbė amžiams,tai nee...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 liepos 2020 - 09:28

Kaip as kaifuoju, kad galima uzmigti siltai susisukus i kaldra, puciant vesiam vejui pro pravira langa :yahoo:​ 

Atsakyti

Amadėja*, 01 Lie 2020 - 10:10, parašė: Jis lb.darbstus zmogus siaip. To seno kirpimo...kai dirbti yra vertybe :D
Maniškis tai naujo kirpimo,nors tos pačios kartos.🤣 Mano vyras gali ten protaut,spręst visokius uždavinius,strategijas visokias taikyt,vadovaut ir tt. Bet pabandyk tu jį nuvaryt visai dienai fizinį darbą padirbt,kažin kažin.🤣 Žolę nupjaut jau iššūkis ir savaitės prisiruošimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 liepos 2020 - 10:33

Maniskis per viduri. Nera megejas fizinio darbo, bet jei reik, tai daro ir neverkslena. 

Atsakyti

Pradedu profilaktikos kursa, kol nauja korona neuzdare. Ryt nesiu skyscius priduot, bandysiu kazkaip talona kolonoskopijai gaut. 

Atsakyti

Nėra taip jau labai vėsu lauke.

Man norėtųsi nors kokias 5 dienas tokios temperatūros, kad viskas truputį atvėstų, o tai tie vienkartiniai atvėsimai nieko negelbsti.

Man irgi reikia profilaktikos.

Po to endokrinologo, papų echoskopijos, ginekologo. Žodžiu, kasmetinio. Bet kažkaip kojos neneša man ten.Nežinau, ar pradėti, ir gadintis sau nervus, nes man tai dvigubai dabar nemalonu, ar dar tempti gumą.

O labiausiai tai reikia odontologo.  Dėl nuskilusio danties. O čia tai išvis nežinau..

Atsakyti

Nuslydau nuo laiptų,ten popieriais užklota.su šokna kr nučiuožiau ler ruos popierius,riešą išsisukau.🙄

Alta užbūrė,ne kitaip🤣

Atsakyti

Oi blin, ziurek,ar nebus luzes tas riesas. Reikia sviesti. 

Atsakyti

Pinot, pas mus tai 18,vesu.

Atsakyti

Papam tai kas du metai, tai siemet neisiu. Ir ginekologui taip pat. 

Atsakyti

Papam tai kas du metai, tai siemet neisiu. Ir ginekologui taip pat. 

Pas papus echoskopijos einu kas metai, taip man nurodyta dėl mastopatijos, pas ginekologę - kas pusmetį stebėjimui.

Atsakyti