Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tikruju bendruomeniu nereikia painioti su ES lesu isisavinimo bendruomenem.
Daznai tai budavo net pagal darbovietes. Pav shopingo latvijoje ir baltarusijoje bendruomenes .Nutriju ir fretku auginimo ir vaziavimo i toljati varyt masinu bendruomene.Bet tai velgi ,nemanau kad jus ka nors apie tai galit zinot. Daugumai tevai neleisdavo tokiu dalyku net zinot
Beje as galvojau ,kad angliska laikrasti morning star patys sovietai ir leidzia. Bet ne ,pasirodo toks rimtai kazkaip is anglijos ateidavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 liepos 2020 - 13:46

*** Sėlija, 02 Lie 2020 - 14:37, parašė: Tikiu, kad protestantai yra glaudesne bendruomene, nes ju yra mazai LT.
Va staravierų dar kokios . O prisiminiau.kai buvau paauglė ,kaimynai buvo karaimai.su dukra dar padraugaudavom.Karina. Per rozetę girdėdavau kas ten pas juos darydavosi. Nes mano lova prie rozerės,o pas juos svetainė. Tai ta Karina susirado lietuvį vaikina.tai tas rėvas ną auklėjo.kad lietuvis į tave rimtai nežiūrės,nieko gero nebus "tu jam žydelka visada būsi,reik karaimo tau". Bet ana vis tiek už lietuvio ištekėjo.Kito,tiesa.Emigravo į Ameriką. Bet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 02 liepos 2020 - 14:11

As paguodos nemegstu. Jei man tikrai skauda, noriu tai viena iskesti. 

Atsakyti
Selija,manau kad tai jau truputi pamirstas dalykas.
Bet velgi ,tai ne vien paguoda budavo. Daug daugiau . Bet net nebemanau cia aiskint , nes vistiek nieks nezino.O jei nezino ,reiskia nera.Kazi mona leistu mums su jos vaiku pabut ? Ar pasitiketu mumis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 liepos 2020 - 13:56

*** Sėlija, 02 Lie 2020 - 14:52, parašė: As paguodos nemegstu. Jei man tikrai skauda, noriu tai viena iskesti.
Ir man .Nu kai ten biški kokia nispodzianka🤣,tai norisi išsikalbėt,bet jei smūgis,tai nieko nei matyt,nei girdėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 02 liepos 2020 - 14:09

Ir man .bu kai ten biški kokia nispodziankaą🤣,tai norisi išsikalbėt,bet jei smūgis,tai nieko nei matyt,nei girdėt.

Butent. 

Yra BEDA ir yra GORE.

Tai, vai, kai beda, tai gali bedavotis, padejuot, mazu kas ka patars, o kai yra gore, tai jau nieko nepakeisi ir norisi begt nuo viso pasaulio. 

Atsakyti

Nu va, daba pas mana BEDA, ratavokit.  Atejo veninio  kraujo rezultatai, cholesterolis blogesnis uz pernai. Gal pradet gerti statinus?

Alta,

Bendrasis chol. 8

Triacilgliceroliu koncentracija 2

Mazo tankio lipoproteinu chol. 5,2

Visi rodikliai prasti. 

Dar slapimo lygio tankis 1,005 ir vid. trombocitu turis 6,2.

Abu biski perzengia ribas.

Visa kita ok, hemoglobinas - 130.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 02 liepos 2020 - 14:38
Selija,gal tu pirma kokia fito terapija ,pabandyk sugaudyt biski su riebiosimis alyvuogiu aliejaus rugstimis ta cholesterina,kokia vidurzemio juros dieta.
Atsakyti

Nu va, daba pas mana BEDA, ratavokit.  Atejo veninio  kraujo rezultatai, cholesterolis blogesnis uz pernai. Gal pradet gerti statinus?

Alta,

Bendrasis chol. 8

Triacilgliceroliu koncentracija 2

Mazo tankio lipoproteinu chol. 5,2

Visi rodikliai prasti. 

Dar slapimo lygio tankis 1,005 ir vid. trombocitu turis 6,2.

Abu biski perzengia ribas.

Visa kita ok, hemoglobinas - 130.

Dėl cholesterolio, tai tik nebandyk tų statinų pradėt. Numuš, o kai nevartosi, vėl šoks. Dar kepenų fermentus tirtis turėsi. Ne nekaltas dalykas.

Aš numušiau su aterolip ir jo lenkiškais analogais. Augaliniais. Ir mb taip pat. Taigi sakyčiau, veikia. Tik lenkiški 3 kartus pigiau.

Rūkai ir maisto nekontroliuoji. Rūkorių rodiklis   visada būna didesnis.  

Daugiau augalinio maisto, omegų suderinto kiekio. Visokių ten polifenolių. Natokinazės papildai irgi gerai.

Rupke, kai  rodiklis buvo 7, įmečiau tau žolelių rinkinio foto. Aha, pasakei ačiū, ir nenusipirkai.

Atsakyti

Va , šita su natokinaze.

Turi būti geras, kai pasitikrinsiu ir jei bus padidėjęs, jį ir naudosiu.

https://camelia.lt/c...ol-kapsn30.html

Tik ta camelia visus cholesterolio papildus priskiria prie diabeto kategorijos, nekreipk dėmesio.

Atsakyti

Tik augalinius reikia vartoti ilgai ir kantriai. Metus kokius.

Atsakyti

Tai to Nataspino nusipirkt? Be recepto duos? Rukyma sumazinsiu, nors ir taip esu sumazinus. Nu needu riebiai, tik saldziai. Ta galiu koreguot.

O kas tas aterolip? 

Atsakyti