Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Va tau fitoterapija.attachicon.gifIMG-20170614-WA0000.jpg

kas cia?

Atsakyti

tai nereikia abieju? Aterolip + Nataspin nereikia?

Kartu nereikia. Vieną iš dviejų, bet antras geresnis, tai rinkis antrą, nes turi natokinazę.

Aš gėriau pirmą, bet atskirai buvau pasisiuntus  natokinazę. Tai gėriau aterolipa + natokinazę.

To antro dar nebuvo vaistinėse, dabar jau yra. Tai nebereikia aterolipo.

Nataspin tiktai.

Atsakyti

kas cia?

Dar kartą kartoju, kad kai tau buvo 7, siunčiau tau foto, žolelių rinkinio. Gali ir dabar pagerti. Papildomai.

Atsakyti

Dar kaip tik vakar vakare krevetem vakarieniavau, jokiu riebalu. Ir pyst, siandien 8.

Dar pasakyk, ar išbuvai nevalgius 14 valandų iki tyrimo?

Atsakyti
Selija ,kodel pernai ignoravai patarimus?Nors as tiesa sakant tai nieko nepamenu.
Bet musu amziaus damos saldumynu jau nebevalgo . Tokia tiesa.Ir dar kazka iteigti suvalkieciams tai irgi misija ,verta sventuju.
Jie gi neisivaizduoja ,kad lasiniai ir skilandis valgomi ne kilogramais ir ne kasdien.
Siandien beje viriau bavariskus kukulius ,bet irgi su ant aliejaus keptais svogunais ir jogurto padazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 liepos 2020 - 15:40

Dar kartą kartoju, kad kai tau buvo 7, siunčiau tau foto, žolelių rinkinio. Gali ir dabar pagerti. Papildomai.

tai, kad nerandu , kur nusipirkt.

Dar pasakyk, ar išbuvai nevalgius 14 valandų iki tyrimo?

12 tai tikrai buvau. veliau tik pora saldainiu suvalgiau.

Atsakyti

Selija ,kodel pernai ignoravai patarimus?Nors as tiesa sakant tai nieko nepamenu.
Bet musu amziaus damos saldumynu jau nebevalgo . Tokia tiesa.

nu nebuvo taip baisiai.

Atsakyti
Saldainiai tai kukuruzu sirupas ir palmiu aliejus beigi gmo soja.
Nori naminiu saldainiu is kakavos pupeliu ir vaisiu recepto?
Atsakyti

Saldainiai tai kukuruzu sirupas ir palmiu aliejus beigi gmo soja.
Nori naminiu saldainiu is kakavos pupeliu ir vaisiu recepto?

Nea, nedarysiu. Dabar pradejau chroma gerti, gal sumazes tas potraukis.

Atsakyti
Tas chromas tai biski psichosomatinis ,kiek pastebejau.Gal tu pas gydytoja visgi selija. Jau nebe jaunyste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 liepos 2020 - 15:47

Nu tai uzsiregistravau 13 dienai, eisiu. Girdejau, padeda kai kam tas chromas. Cukraus kiekis pas mane zemas. Gliukozes kiekis tik 4,66.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 02 liepos 2020 - 15:54

Mank tėvai tai viską valgo.vyro tėvai irgi.pas tuos tai iš vis karbonadai ir pyragai.o per vidurį skilandžiai.įtariu jau nebepersiauklės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 02 liepos 2020 - 16:04