Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kai buvo 4 tai turbut su laukine gamta pazindino.Ta prasme paleisdavo viena klajot.
O siaip tai nuo 10 metu prasideda.Nu zodziu ,jau matau ,kad cia vel kazkoks skirtingu visatu susikirtimas nusimato.
Tos kurios mate bendruomenes ir tos kur ne.Beje su pedagogais tai nepamenu beje kaip tose bendruomenes ten buvo. Pamenu tik kariskius ir vairavimo mokytojus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 liepos 2020 - 12:50

Kai buvo 4 tai turbut su laukine gamta pazindino.Ta prasme paleisdavo viena klajot.
O siaip tai nuo 10 metu prasideda.Nu zodziu ,jau matau ,kad cia vel kazkoks skirtingu visatu susikirtimas nusimato.
Tos kurios mate bendruomenes ir tos kur ne.Beje su pedagogais tai nepamenu beje kaip tose bendruomenes ten buvo. Pamenu tik kariskius ir vairavimo mokytojus. biggrin.gif

Manęs nereikėjo pažindinti, aš ir taip viską mačiau. O šiaip tu   labai sureikšmini.

Sakai, bendruomenė padės. Ne bendruomenė padeda visais laikais, o artimi žmonės, šeimynykščiai. Nes bendruomenė gali būti orientuota į komunizmą, kitur buvo- nacionalsocializmą. Pasitikėti galima tik savim ir savo artimaisiais.

Mano mamos šeima kažkada buvo kraunama į gyvulinius vagonus, tik kažkokio stebuklo dėka juos iš ten išsodino. Ir tai ne visus.

Todėl visą gyvenimą iš mamos girdėjau siūlymą laikyti liežuvį už dantų. ir pati slėpė visokius dalykus nuo įvairaus plauko bendruomenių.

Atsakyti

Man tos benruomenės viską matančios ir suprantančios,tai kažkokios mistinės.nei mačiau,nei girdėjau tokių.galvočiau,kad čia koks musulmoniškas reiškinys. Arba kai sekta dar kokia galėtų būt.ta bendruomenė. Arba komia ideologinė.fašistinė ar komunistinė,bet tokia tai mažiausiai reik pasitikėt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 02 liepos 2020 - 13:11
Tai apie savo ideju skelbima ,tai turbut visi buvo ispeti.
Bet buvo ir padedanciu ir palaikanciu bendruomeniu ,oi kiek kartu as tuo isitikinau. Net ir kai artimieji atstumia,tesiog .
O kodel nepriklausomoje lietuvoje buvo igyvendintas skaldyk ir uzkariauk ,tai neisivaizduoju. Kapitalizmas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 liepos 2020 - 13:10

Mantoa mwndruomenės viską matančios ir suprantančios,tai kažkokios mistinės.nei mačiau,nei girdėjau tokių.galvočiau,kad čia koks musulmoniškas reiškinys.

Arba kai sekta dar kokia galėtų būt.ta bendruomenė.

Arba komia ideologinė.fašistinė ar komunistinė,bet tokia tai mažiausiai reik pasitikėt.

Būtent,  sekta. 

Tada ta parama būna ne veltui. Turi būti jos narys ir priimti jos ideologiją.

Niekaip kitaip.

Atsakyti
Jo ,nieks nestoja i mano agurku auginimo ir pasteto darymo sekta. Nieks ideaologijos nepripazista biggrin.gif
Atsakyti

Tai apie savo ideju skelbima ,tai turbut visi buvo ispeti.
Bet buvo ir padedanciu ir palaikanciu bendruomeniu ,oi kiek kartu as tuo isitikinau. Net ir kai artimieji atstumia,tesiog .
O kodel nepriklausomoje lietuvoje buvo igyvendintas skaldyk ir uzkariauk ,tai neisivaizduoju. Kapitalizmas?

na gerai, tarkim, koks krizių centras.

Irgi   su savo taisyklėm, paguos, padės. Bet tai ne bendruomenė, tai samdomi darbuotojai.Ne iš tikrųjų padės, o todėl, kad dirba savo darbą, už kurį gauna atlygį. Svetimi žmonės. Institucijos.

Mes kalbam apie skirtingus dalykus.

O tikra parama ir pagalba gali būti iš tik artimųjų, draugų,  dar kartą sakau.

Atsakyti

Tai va, jei tu įvykdytum revoliuciją,tai nedarantys paštetų ir neauginantys agurkų,butų ant šakos pakabinti.🤣

Atsakyti

Jo ,nieks nestoja i mano agurku auginimo ir pasteto darymo sekta. Nieks ideaologijos nepripazista biggrin.gif

Aš įstosiu kitais metais. Man prižadėjo šiltnamį. Paštetus galiu ir dabar daryti, pas mus tai priimama, bet laiko nėra.

Jei iki to laiko nesusimušiu su mb, ką auginti. :D

Nes jis visada geriau žino.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 02 liepos 2020 - 13:19

Alta, kaip is kokio kito socializmo.. kokios bendruomenes? Kas tau pades, kai savo vaika uzkasi??? 

Atsakyti

Gal senovėj ir būdavo tos bendruomenės.esu skaičiusi,kad kokį tai vienišą senolį kaimas karšindavo paeiliui ir pan.bet tai išnyko tokios tradicijos turbūt senai pas mus.

Atsakyti
TIkrai ne kriziu centrai ,del atlygio tai visaip,siaip budavo ir atlyginama ir neatlyginama,visaip.
Bet ,manau kad jus nelabai suvokiat ,apie ka kalbu.

Papildyta:
Sakau ,labai jau daug ivairoves ir toje lietuvoje.Ir ivairaus socializmo.
Ir ivairiu zmoniu. Ir visai nieko nera is protestantu. Bet nebutinai,siaip.
Utenoje nebuvo tu protestantu ,bet kokia buvo bendruomene.As visas is utenos dar iki dabar pagal ideja myliu.
Atsakyti