Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Acqua Alta, 03 Lie 2020 - 10:20, parašė: O as aiskiai ir suprantamai sakau ,kad tu man ne menedzeris ,kad isakinetum ,kaip man patarinet.
Tu man irgi,bet kaip žinia sakom ką norim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 liepos 2020 - 09:34

Tai,kad ten aiškai parašyta kiek duot tų vaistų.

Atsakyti

Bent tos, kur pienu maitina, tai kiaušinių vengia kaip alergeno. Čia tiesiog kitų mamų praktika. Kaip ten yra tai nežinau.

Turiu visą knygą apie primaitinimą, tik dar nesigilinau, nes galvojau vėliau reikės, plius ji pdf, tai sunku skaityti. Bet dabar teks. Tik kiek užmečiau akį tai formulė ta pati, pradėt nuo daržovių, po to įvest grūdines kultūras ir tik tada mėsa. 

Žiūrėsiu kas čia gausis, dabar reikia su šituo skiepu kažkaip susidoroti pirmiausiai. Jau naktį lyg geriau buvo, ryte vėl 38 🙄

38 tokuam vaikui isvis must nereikia. Nebent matosi, kad skauda kazka, o doze deriau duot vos mazesne vaisto, kad lb staigiai nemustu tempos.

Atsakyti

Aš tai numušinėčiau.visada numušinėjau.nes vistiek kyla,o vaikas kankinasi.ir pati kankiniesi su klykiančiu ,irzliu ir nemiegančiu vaiku.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 liepos 2020 - 09:36

38 tokuam vaikui isvis must nereikia. Nebent matosi, kad skauda kazka, o doze deriau duot vos mazesne vaisto, kad lb staigiai nemustu tempos.

Na tavo nuomonę dėl temperatūros žinau. Bet aš esu aš. O ir gydytoja sakė galiu mušt nuo 37,5 po skiepo (būtent kai kyla po skiepo, o ne šiaip kažkuo susirgus).

Atsakyti

Bet Monos ikeltam lapely raso, kad po 2,5.

Atsakyti

Aš tai numušinėčiau.visada numušinėjau.nes vistiek kyla,o vaikas kankinasi.ir pati kankikiesi su klykiančiu ,irzliu ir nemiegančiu vaiku.

Po skiepo gal ir taip, bet serganciam dabar lb.nerekomenduojama must iki 38,5

Atsakyti

Ir as nelaukdavau, kol sukils auksta. 38  ir viskas. Labai bijodavau traukuliu. 

Atsakyti

*** Sėlija, 03 Lie 2020 - 10:34, parašė: Bet Monos ikeltam lapely raso, kad po 2,5.
Ten labai aiškiai parašyta,ką ten interpetuot.yra vaistas ir yra instrukcija ir parašyta.
Atsakyti

Nuorodą įmečiau nepaskaičius lapelio, pagal paveiksliuką, gal ten kokie stipresni. 

Atsakyti

Po skiepo gal ir taip, bet serganciam dabar lb.nerekomenduojama must iki 38,5

Tai reik matuot kas 5 min. Jokia nauda, jei kokia 15 minuciu kankinsis vaikas ir vistiek sukils? 

Atsakyti

Tai,kad ten aiškai parašyta kiek duot tų vaistų.

Na, kur įkėlė vaisto nuorodą - tai rašo, kad dozė 1.25ml. Tik nuo 1- 3 metų vaikui 2.5ml

Atsakyti