Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nuorodą įmečiau nepaskaičius lapelio, pagal paveiksliuką, gal ten kokie stipresni. 
Manau, kad taviskiai silpnesni, nei nuorodoj, maziau veikliosios medziagos, todel doze didesne. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 03 liepos 2020 - 09:38

Tai lapely kitaip parašyta.aš iš lapelio.silpnesni .tai imi vaistą,realų ,tą kuri turi rankoj ir skaitai instrukciją.bet šiaip kai perki ,jau vaistinėj pasako ir ant pakuotės užrašo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 liepos 2020 - 09:39

Taip ir yra, ten 40 mg/ml, o pas mane tik 20 mg/ml

Priedas  20200703_103705_copy_796x1416.jpg   214,09KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

LavinaX, 03 Lie 2020 - 10:38, parašė: Taip ir yra, ten 40 mg/ml, o pas mane tik 20 mg/ml attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=267631"]20200703_103705_copy_796x1416.jpg[/url]
Taigi viskas jau aišku.
Atsakyti

Aš tai išvis žvakutes dėčiau, kad per skrandį neitų.

Atsakyti

As jau eisiu sian i vaistine Pinot rekomenduotu papildu atsiimt. Dieda vakar igasdinau, kad jo chol. jau gal koks 10, nes niekad  neina ir nesitikrina. Isvis jokios profilaktikos nedaro, tik kortele turi poliklinikoj. 

Atsakyti

Bet Monos ikeltam lapely raso, kad po 2,5.

Piene gal kita sirupa pagooglino tiesiog :)

Atsakyti

Aš tai išvis žvakutes dėčiau, kad per skrandį neitų.

Maniskiai tai isvemdavo  tuos geriamus, tai as arba zvakutes dedavau, arba leisdavau leidziamus. 

Atsakyti

Amadėja*, 03 Lie 2020 - 10:42, parašė: Piene gal kita sirupa pagooglino tiesiog :)
Pienė nuoroda vadovavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 liepos 2020 - 09:47

Intemora, 03 Lie 2020 - 10:43, parašė: Pienė nuoroda vadaovavosi.

Taip, Monos įkelta nuoroda.

O beje, Lavina ar Mona tave vadinti? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 03 liepos 2020 - 09:46

Visada tik geriamus,nesu jokių žvakučių naudojus.arba ten kokį kartą.bet nevemdavo,gerai sugerdavo. Man tai vienas baisiausių vaikystės prisiminimų.kai sutrindavo tabletę ir liepdavo nuryt.visada sutampydavo.taip jau šlykštu.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 liepos 2020 - 09:47
Selija , o kaip tavo kraujo spaudimas ,kraujagysliu sieneliu elastingumas? Gal visai nera ko cia panikuot taip jau baisiai.
Bet tai dantu ir saldainiu rysi tai matau. Pas mus seimoje tai saldainiu isvis valgyt neleisdavo ,konditerija tik per sventes,tai taupydavomes kapeiku tokiems bananiniams saldainiams ir slapta pirkdavomes ,kol pardaveja tevui neiskunde.Tada eidavom i kita miesto gala pirkt.
Atsakyti