Nuorodą įmečiau nepaskaičius lapelio, pagal paveiksliuką, gal ten kokie stipresni.Manau, kad taviskiai silpnesni, nei nuorodoj, maziau veikliosios medziagos, todel doze didesne.
Tai lapely kitaip parašyta.aš iš lapelio.silpnesni .tai imi vaistą,realų ,tą kuri turi rankoj ir skaitai instrukciją.bet šiaip kai perki ,jau vaistinėj pasako ir ant pakuotės užrašo.
Taip ir yra, ten 40 mg/ml, o pas mane tik 20 mg/ml
20200703_103705_copy_796x1416.jpg 214,09KB
0 Parsiųsta kartų
LavinaX, 03 Lie 2020 - 10:38, parašė: Taip ir yra, ten 40 mg/ml, o pas mane tik 20 mg/mlTaigi viskas jau aišku.[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=267631"]20200703_103705_copy_796x1416.jpg[/url]
Aš tai išvis žvakutes dėčiau, kad per skrandį neitų.
As jau eisiu sian i vaistine Pinot rekomenduotu papildu atsiimt. Dieda vakar igasdinau, kad jo chol. jau gal koks 10, nes niekad neina ir nesitikrina. Isvis jokios profilaktikos nedaro, tik kortele turi poliklinikoj.
Bet Monos ikeltam lapely raso, kad po 2,5.
Piene gal kita sirupa pagooglino tiesiog
Aš tai išvis žvakutes dėčiau, kad per skrandį neitų.
Maniskiai tai isvemdavo tuos geriamus, tai as arba zvakutes dedavau, arba leisdavau leidziamus.
Amadėja*, 03 Lie 2020 - 10:42, parašė: Piene gal kita sirupa pagooglino tiesiogPienė nuoroda vadovavosi.
Intemora, 03 Lie 2020 - 10:43, parašė: Pienė nuoroda vadaovavosi.
Taip, Monos įkelta nuoroda.
O beje, Lavina ar Mona tave vadinti?
Visada tik geriamus,nesu jokių žvakučių naudojus.arba ten kokį kartą.bet nevemdavo,gerai sugerdavo. Man tai vienas baisiausių vaikystės prisiminimų.kai sutrindavo tabletę ir liepdavo nuryt.visada sutampydavo.taip jau šlykštu.
Bet tai dantu ir saldainiu rysi tai matau. Pas mus seimoje tai saldainiu isvis valgyt neleisdavo ,konditerija tik per sventes,tai taupydavomes kapeiku tokiems bananiniams saldainiams ir slapta pirkdavomes ,kol pardaveja tevui neiskunde.Tada eidavom i kita miesto gala pirkt.