Sita:
Neturi tu ka veikt, Amadeja, man rodos tep
Įdomu išgirsti nuomones tų, kurios jau užaugino vaikus. Plius būtent šitas primaitinimo klausimas man nelabai patinka, toks skubotas. Tai nereiškia, kad manau, jog ji kvaila, nieko nežino ar kalba nesamones. Ir man čia neatrodo tas klausimas, kur nebūtų galima kažkiek painterpretuot
Zinok buvom pas hematologe. Tai jos nuomone, jei yra rimtesniu trukumu gelezies, tai kudikiui su maistu sudetinga pakelt, nes nesuvalgo reikuamo kiekio.
Yra dabar geru gelezies preparatu, tai tikrai gal neverta per galva verstis
Nors plius su maistu bandyt tikrai nepakenks.
Po bulves duok brokoli ;)
Jei nepus pilvo, tai ir kiti kopustiniai gerai. Kiek veliau zirnelius galima, sparagines (bet nuo kokiu 7 men.)
Citrina kaip citrina, bet truputi trintu juoduju serbentu i vandeni uzsigert po tyres su mesa lb.ok, nes gelezi geriau savinasi su vit.c. Arba salia mesos darzove, kuri turi daugiau vitamino c.
Zinok buvom pas hematologe. Tai jos nuomone, jei yra rimtesniu trukumu gelezies, tai kudikiui su maistu sudetinga pakelt, nes nesuvalgo reikuamo kiekio.
Yra dabar geru gelezies preparatu, tai tikrai gal neverta per galva verstis
Nors plius su maistu bandyt tikrai nepakenks.
Po bulves duok brokoli ;)
Jei nepus pilvo, tai ir kiti kopustiniai gerai. Kiek veliau zirnelius galima, sparagines (bet nuo kokiu 7 men.)
Citrina kaip citrina, bet truputi trintu juoduju serbentu i vandeni uzsigert po tyres su mesa lb.ok, nes gelezi geriau savinasi su vit.c. Arba salia mesos darzove, kuri turi daugiau vitamino c.
Aš galvoju cukiniją, ne brokolį...
Aš galvoju cukiniją, ne brokolį...
Brokolis vertingesnis gelezies tema, bet gali ir cukinija.
Mes tai nuo bulviu morku pradedavom, paskui kopusto biski.
Seli, kas del vaistu, tai kai dickis augo, buvo vienintelis ibuprofeno sirupas su apelsinu skoniu. Jis nuo jo vemt pradejo, bere. O paracitamolis nemuse tempos, tai tai man gydytoja pasiule trint tablete. Po to mazam net nebepirjau sirupu
As dar is melionu ir arbuzu sherbeta darau ,arbuzo su feta gabaliukais meliono su traskia sonine. Zinau ,kad lietuvoje keistai skamba, bet tai itin sveikatai palankus deriniai.
Kaip tu tą šerbetą darai?
O melionas su kumpiu man patinka, nors retai paragauju.
Amadėja*, 03 Lie 2020 - 12:15, parašė: Intemora, skonis gal skonio reikalas,bet sudetis visu tragiska. Nejauciu poreikio kudikiui duot koncervantu, skonikliu-kvapikliu ir (daznu atveju) dar plius dazikliu. As net gelezi daviau miltukais, kuriu sudetis tik gelezies preparatas ir acerolos milteliai, nes nuo kitu bere.Tikrai ,kad neturi ką veikt.mano vaikai sveikut sveikutėliai ir nesirgdavo dažnai.
Gal man pacituot tavo postus ,kur kalbi kad vaikai sirgdavo. Intemora ir selija,prasau neniekinti amadejos. Ka ji jums padare .
O suaugusiu sherbetai daromi su biski spirito ,kad nesusaltu i ledo luita. Melionu tai - avokadas ,melionas ,pipiru extractas ir druskos.
Del Dievo meiles, as tai neniekinu, as tik manau, kad ji persistengia.
*** Sėlija, 03 Lie 2020 - 13:06, parašė: Del Dievo meiles, as tai neniekinu, as tik manau, kad ji persistengia.Būtent persistengia.nors kai jos vaikai tokie ligoti,gal .
Nes kitaip kam tos kančios,pvz nenumušinėt tempos ir klykint vaiką ir supt,kam?nugara ir galva pareis šaibom.