Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Niekada neišradinėjau jokio dviračio.yra prigalvota visokių kūdikiams vaistų ir tą sirupuką sugirdyt greit ir efektyviai.tam yra gydytojai.aš užauginau tris vaikus,be jokių ypatingų vaistų,gal.todėl,kad as klausiau savo gydytojų ir vykdžiau instrukcijas neinterpetuodama.

Aš irgi stengiuosi klausyt, man mano (vaiko) gydytoja patinka, kažkaip nekelia abejonių. 

Atsakyti

Priedas  IMG_20200703_114134.jpg   117,8KB   0 Parsiųsta kartų

Manau, kad mano agurkams galas. Pirma nuskynem geguzes 23 d. Is viso suvalgem 42 agurkelius.

Atsakyti

Cia bus netikroji miltlige, manau.

Atsakyti

kokie konkreciai? 

Neatsimenu tiksliai. Esu pirkusi dezute 500 ml. su makadamijos riesutais. Sudetis buvo grietinele, pienas, cukrus, sviestas, kiausiniu  tryniai, tie riesutai, vanile .. Dar nebloga sudetis graikisko jogurto ledu buna.

Atsakyti

Nei pieno, nei kefyro, nei jogurto negeriu, nes negaliu. Iskart tryda. 

Atsakyti

Intemora, jokie ten dviraciai. Ka rizikuot sureaguos i koki komponenta ar ne, tai geriau jau zinot ka ka duodi. Plius didesniam kiekiai tu sirupu jopapa. 

Ne vienas daktaras nesake, kad tablete trinta blogiau. Pasiskaiciuoji mg pagal svori ir tiek. Plius sugeria apsilaizydamas :)

Atsakyti

Kaip pedantiškai 42.😁

Atsakyti

Nei pieno, nei kefyro, nei jogurto negeriu, nes negaliu. Iskart tryda. 

Tai ir ledai turetu netikt tada

Atsakyti
O i balkona negalima tu agurku isnest? Dar gali is naujo paset ,spes uzaugt. Tik sek ankstyvus ilguosius.Pas mane visi siemet tokie. Tik mes zaliu mazai ,tai marinuoju.Isejo generolas runkeliu raut ,irgi teiravosi kaip teisingai derliu pasvert biggrin.gif
Atsakyti

Seli, pas mane tik pirmieji auga :D

Atsakyti

Tai ir ledai turetu netikt tada

ledai tinka. 

Kaip pedantiškai 42.😁

Nu pirmasyk auginau, tai zymejausi kalendoriuj. 

Alta, atviram balkone nudraskys vejas. Ir nebeuzmezga jau nauju vaisiu... 

Atsakyti

Amadėja*, 03 Lie 2020 - 11:53, parašė: Intemora, jokie ten dviraciai. Ka rizikuot sureaguos i koki komponenta ar ne, tai geriau jau zinot ka ka duodi. Plius didesniam kiekiai tu sirupu jopapa. Ne vienas daktaras nesake, kad tablete trinta blogiau. Pasiskaiciuoji mg pagal svori ir tiek. Plius sugeria apsilaizydamas :)

Amadėja,tu turi kokį medicininį išsilavinimą?

Tie sirupukai nei kiek nešlykštesni už trintą tabletę su uogiene.ir trint nieko nereikia ir tais vaistais nemaitini to vaiko.tai vaistas ml,labai retai.

Aš iš vis nesuprantu,yra žmonės _gydytojai.eini su sergančiu vaiku ir tau paskiria gydymą.ir.gydai.

Nebent tas vaikas kažkoks ypatingai kitoks,tada eini pas kitą gydytoją konsultuotis,bet kaip suprantu monos vaikas netturi kažžkoių spec poreikių.

Atsakyti