Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taigi ne kasdien, pati sakai.

Aš irgi ledus valgau beveik kasdien, nesivaldau. O ten grietinė su cukrum. Bet kai valgai jautiesi devintam danguj, ir gaminasi endorfinai. :D​ 

As kai vaikas budavau, nusipirkdavau grietines, ivarydavau gerai uogienes ir suesdavau visa induka iskart :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 04 Lie 2020 - 14:21, parašė: Pas mus tik alus, sidras ir radleris naudojamas penktadieniais. Ir tai diedas ne visada skarbnonkei pasiraso..
Aš tai kažkaip atradau Vorutos baltus vynus.jie nestiprūs,bet pavakarot tinka.7pvz laipsniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 liepos 2020 - 13:23
Selija ,nereikia ironiskai,as savo sveikatos bedu cia neviesinau ir viesint nezadu.O netradiciskai valgiau jau nuo sovietmecio. Net tada buvo galima gaut kalmaru,pietietisku darzoviu ir ko tik nori.O ko cia dabar skundziates,jau maisto ant lietuvos neber? Lenkija uzdare? Kvieciai laukuose nebeauga? Miske grybu ir uogu neber?
Atsakyti

Selija ,nereikia ironiskai,as savo sveikatos bedu cia neviesinau ir viesint nezadu.O netradiciskai valgiau jau nuo sovietmecio. Net tada buvo galima gaut kalmaru,pietietisku darzoviu ir ko tik nori.O ko cia dabar skundziates,jau maisto ant lietuvos neber? Lenkija uzdare? Kvieciai laukuose nebeauga? Miske grybu ir uogu neber?

Klausiu tiesiog, ar jauti poveiki sveikatai. 

Atsakyti

Aš taip pvz iš  viso maistu  niekad nesiskundžiu.ką nori tą valgai.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 07 04, 13:21)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72679400" data-time="1593861482">*** Sėlija, 04 Lie 2020 - 14:18, parašė: Bet tai Alta, tu taip sveikai vidurzemiskai maitinies, tai turbut jau sveika, kaip grybas? </blockquote> Ir liekna ir protinga.😎

Oi ,intemora,cia tu pasaulyje graziausia ir liekniausia ir fainiausia.
Selija ,taip sveikata itin pagerejo. Bet as labai daug judu.
Atsakyti

Vat su judejimu pas mane ne kas.. 

Atsakyti

Acqua Alta, 04 Lie 2020 - 14:26, parašė: Oi ,intemora,cia tu pasaulyje graziausia ir liekniausia ir fainiausia. Selija ,taip sveikata itin pagerejo. Bet as labai daug judu.
Ne kur jau aš,aš taio sveikai ir įvairiai nevalgau ir taip nesigilinu, tai jau čia tu tokia būsi.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 liepos 2020 - 13:33

Aš tai bent stengiuosi su ta mityba dėl sveikatos ir genetikos.

Bet ne visada išeina taip jau 100 proc., net ne 60. :D​  Visada yra griekų, o dar kai esi šeimoj, neprigaminsi kiekvienam atskirai.

Bėda ta, kad žuvų nemėgstu, mane pykina suvalgius kartais. Prieš dešimtmetį, kai atsirado sveikatos bėdų, porą metų valgiau vien žuvį ir daržoves. Kai kas susitvarkė sveikatoj, bet žuvies pradėjau nekęsti.

Atsakyti

Megstu zuvi, tik ribotas pasirinkimas  jos labai. 

Atsakyti

Aš taip pvz iš  viso maistu  niekad nesiskundžiu.ką nori tą valgai.

Tai ir as taip, beeet tas klylantis cholestetolis man nepatinka. Nes jis didelis. 

Atsakyti

*** Sėlija, 04 Lie 2020 - 14:38, parašė: Tai ir as taip, beeet tas klylantis cholestetolis man nepatinka. Nes jis didelis.
Bet turbūt įmanoma rasti maisto Lietuvoj,kad pagerėtų tas cholesterolis?
Atsakyti