*** Sėlija, 04 Lie 2020 - 14:28, parašė: Vat su judejimu pas mane ne kas..Stengiuosi judėt,prisisedėjau per tą karantiną.einu per prievartą kasdien po kelis km vakarais.kokią 8 vakaro išeinam.10 _11pareinam.Pasėdim dar kur.
Selija ,reikia biski is kito tasko ziuret,kad vamzdziai laikytu. Palaikyti elastinguma ir neuzgyvent jokiu uzdegimu ,kad nepazeist sieneliu.
Uzdegimu neturiu lyg. Nu o kaip ta elastinguma palaikyt, ir isvis is kur zinot, elastingos tos gyslos, ar ne.
Žuvimi turbūt pilnai pakeisčiau mėsą, jei prie Viduržemio jūros gyvenčiau. Lt neįmanoma, nėra jokios įvairovės.
Nu gal kokio šašlyko uzsimanyciau kartais ar vytinta kumpio
As pernai Graikijoj tik karta per 8 d. mesos valgiau, kasdien juros bjaurybes. Bet visai mesos atsisakyt nenoriu, ir nereikia.
As pernai Graikijoj tik karta per 8 d. mesos valgiau, kasdien juros bjaurybes. Bet visai mesos atsisakyt nenoriu, ir nereikia.mes kai atostogaujam tuose kraštuose, tai iš mėsos tik vytinta kumpį valgom prie vyno. O šiaip daržovės ir žuvys bei kiti jūros padarai. Dar makaronai, ten jie irgi visai kitokio skonio
as tai nei desru, nei kumpiu fane. As tik naturalios keptos mesos ir saslyku fane.
Man tai juokingiausia ,kad is tu geruju vidurzemio juros virtuviu populiariais patiekalais tampa pigus bevertis pasharas- picos,prasti kebabai,ir dar sulietuvinti.
Visas geris kaip nicos salotos,turkiski patiekalai jauciu populiarumo neigis.
Alta, atsakyk i mano klausima, prasau.
Uzdegimu neturiu lyg. Nu o kaip ta elastinguma palaikyt, ir isvis is kur zinot, elastingos tos gyslos, ar ne?
Nepatiks tau tas elastingumo ir turgoro palaikymas isvis. Tai priestarauja tavo gyvenimo budui.
Astrus pipirai ,citrinos su zieve,abrikosu kaulai,kontrastiniai dusai,plaukimas,kopimas i kalna,nu zodziu vynas tai ten maloniausias is ju. O tu net vynui turi prisiverst.
Abrikosu kaulai tai tinka. O vietoj kopimo i kalna ko laiptai netinka? I astunta ir atgal