Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Selija ,reikia biski is kito tasko ziuret,kad vamzdziai laikytu. Palaikyti elastinguma ir neuzgyvent jokiu uzdegimu ,kad nepazeist sieneliu.
Atsakyti

*** Sėlija, 04 Lie 2020 - 14:28, parašė: Vat su judejimu pas mane ne kas..
Stengiuosi judėt,prisisedėjau per tą karantiną.einu per prievartą kasdien po kelis km vakarais.kokią 8 vakaro išeinam.10 _11pareinam.Pasėdim dar kur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 liepos 2020 - 13:50

Žuvimi turbūt pilnai pakeisčiau mėsą, jei prie Viduržemio jūros gyvenčiau. Lt neįmanoma, nėra jokios įvairovės. 

Nu gal kokio šašlyko uzsimanyciau kartais ar vytinta kumpio :D

Atsakyti

Selija ,reikia biski is kito tasko ziuret,kad vamzdziai laikytu. Palaikyti elastinguma ir neuzgyvent jokiu uzdegimu ,kad nepazeist sieneliu.

Uzdegimu neturiu lyg. Nu o kaip ta elastinguma palaikyt, ir isvis is kur zinot, elastingos tos gyslos, ar ne. 

Atsakyti

Žuvimi turbūt pilnai pakeisčiau mėsą, jei prie Viduržemio jūros gyvenčiau. Lt neįmanoma, nėra jokios įvairovės. 

Nu gal kokio šašlyko uzsimanyciau kartais ar vytinta kumpio :D

As pernai Graikijoj tik karta per 8 d. mesos valgiau, kasdien juros bjaurybes. Bet visai mesos atsisakyt nenoriu, ir nereikia. 

Atsakyti

As pernai Graikijoj tik karta per 8 d. mesos valgiau, kasdien juros bjaurybes. Bet visai mesos atsisakyt nenoriu, ir nereikia. 
mes kai atostogaujam tuose kraštuose, tai iš mėsos tik vytinta kumpį valgom prie vyno. O šiaip daržovės ir žuvys bei kiti jūros padarai. Dar makaronai, ten jie irgi visai kitokio skonio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 04 liepos 2020 - 14:01
Man tai juokingiausia ,kad is tu geruju vidurzemio juros virtuviu populiariais patiekalais tampa pigus bevertis pasharas- picos,prasti kebabai,ir dar sulietuvinti.
Visas geris kaip nicos salotos,turkiski patiekalai jauciu populiarumo neigis. biggrin.gif
Atsakyti

as tai nei desru, nei kumpiu fane. As tik naturalios keptos mesos ir saslyku fane. 

Atsakyti

Man tai juokingiausia ,kad is tu geruju vidurzemio juros virtuviu populiariais patiekalais tampa pigus bevertis pasharas- picos,prasti kebabai,ir dar sulietuvinti.
Visas geris kaip nicos salotos,turkiski patiekalai jauciu populiarumo neigis. biggrin.gif

Alta, atsakyk  i mano klausima, prasau. 

Atsakyti

Uzdegimu neturiu lyg. Nu o kaip ta elastinguma palaikyt, ir isvis is kur zinot, elastingos tos gyslos, ar ne?

Atsakyti
Selija,nesu tavo darbuotoja. Neisakinek.
Nepatiks tau tas elastingumo ir turgoro palaikymas isvis. Tai priestarauja tavo gyvenimo budui.
Astrus pipirai ,citrinos su zieve,abrikosu kaulai,kontrastiniai dusai,plaukimas,kopimas i kalna,nu zodziu vynas tai ten maloniausias is ju. O tu net vynui turi prisiverst.
Atsakyti

Abrikosu kaulai tai tinka. O vietoj kopimo i kalna ko laiptai netinka? I astunta ir atgal :D​ 

Atsakyti