https://www.lrytas.l...varde-15503928/
Va, a. a. Lisauskiene baige savo vargus zemeje.
Na deguonis praverstu ,ypac makaronaviruso akivaizdoje.
Bet cia reikalas kompleksinis. Zodziu tai reikalingas sveikatos patarejas ir biski gudresnis uz tuos straipsnius ,kur cia keli.
Tai vat zesiu, ka daktarka pasakys.
Tai ir as taip, beeet tas klylantis cholestetolis man nepatinka. Nes jis didelis.
Sėlija, mityba lemia tik 20 proc. Reikia sporto, judėjimo, kad nebūtų streso.
Tuos papildus ir žuvų taukus metus reikia vartot, kantriai, kasdien, kad būtų rezultatas. Ir kai jis bus, nemest, o vartot toliau.
Bet kai yra didesnis cholesterolis, daug jo nesumažinsi natūraliu būdu, kokius 10-15 proc. gali per metus.
Statinai sumažina, galima sakyt, žaibiškai. Bet ten yra savų problemų. Gydytoja man skyrė, bet pasiūlė pirma pabandyti tuos papildus. Ir tau siūlys statinus, nes privalo.
Siaip situacija analogiska dabar. Tik dabar mes galim pabegti i uzsieni. Nors mano seneliai pabegdavo i latvija ,vokieciams patarnauti.
Gaila,kad nieko neiseina,lietuvai kaip tautai. Deja.
Tiesa, man pavyko mitybos ir papildų pagalba sumažinti dviem vnt. bendrą ir gerokai blogąjį.
Bet dabar artėja profilaktinis patikrinimas, tai nežinau, kaip bus, viską vartojau taip pat, tik nuodėmių daugiau buvo.
https://www.15min.lt...is-1218-1341142
Siaip situacija analogiska dabar. Tik dabar mes galim pabegti i uzsieni. Nors mano seneliai pabegdavo i latvija ,vokieciams patarnauti.
Gaila,kad nieko neiseina,lietuvai kaip tautai. Deja.
Jau antrą kartą keli šitą straipsnį.
ką nori konkrečiai pasakyti?
Cia antra dalis.O pasakyti noriu ,kad tie, kuriuos smetonine lietuva pribaige,dideles nuoskaudos po jaltos padalijimo nejaucia.Na cia as nepatriotiskai ir nepopuliariai.Selija ir intemora sake ,kad visa lietuva jau turi mane i teisma paduot.Oi tos mitochondrijos.
Tie, kuriuos pribaigė, ir taip po žeme.
O didesnio blogio nei kad po jaltos padalinimo, tai ir būti negali. Nebent koks holokaustas.
Tiesa, man pavyko mitybos ir papildų pagalba sumažinti dviem vnt. bendrą ir gerokai blogąjį.
Bet dabar artėja profilaktinis patikrinimas, tai nežinau, kaip bus, viską vartojau taip pat, tik nuodėmių daugiau buvo.
Nu tai kazka bandysiu su maistu. Nuo streso nepabegsi. Del statinu, tai pernai sake, kaip norit, dar ner mirtino reikalo. As juos nusipirkau, bet negeriau nei kapsules. Zesiu, ka sakys siemet.Kadangi su sirdim ir antsvoriu bedu neturiu, tai, manau, tikrai dar nebutina tu statinu. Pirmadieni pasiimsiu tavo rekomendacija is vaistines ir tuos zuvu taukus kokius pirksiu. Kokius tu naudoji?
Nu tai kazka bandysiu su maistu. Nuo streso nepabegsi. Del statinu, tai pernai sake, kaip norit, dar ner mirtino reikalo. As juos nusipirkau, bet negeriau nei kapsules. Zesiu, ka sakys siemet.Kadangi su sirdim ir antsvoriu bedu neturiu, tai, manau, tikrai dar nebutina tu statinu. Pirmadieni pasiimsiu tavo rekomendacija is vaistines ir tuos zuvu taukus kokius pirksiu. Kokius tu naudoji?
Aš naudoju zinzino, tai labiausiai subalansuoti omegų prasme. Žinau, kad tu ant jų nepasirašysi, jie labai brangūs ir yra atskira programa su jų įsigijimu, ten kraują pirma ištiria ir nustato, kokių omegų trūksta. ir neparduodami vaistinėse.
Bet kokį Mioler nusipirk pastiprintą, arba Lysi. Geriau, kai tas reikalas pagamintas polifenolių pagrindu, nei tokoferolių, bet man atrodo, kad LT nėra ne tokoferolių.
Tu nesigilink į mano rašliavas, o pirk tiesiog kokius nors geriausius, ką tau pasiūlys.
Aš naudoju zinzino, tai labiausiai subalansuoti omegų prasme. Žinau, kad tu ant jų nepasirašysi, jie labai brangūs ir yra atskira programa su jų įsigijimu, ten kraują pirma ištiria ir nustato, kokių omegų trūksta. ir neparduodami vaistinėse.
Bet kokį Mioler nusipirk pastiprintą, arba Lysi. Geriau, kai tas reikalas pagamintas polifenolių pagrindu, nei tokoferolių, bet man atrodo, kad LT nėra ne tokoferolių.
Tu nesigilink į mano rašliavas, o pirk tiesiog kokius nors geriausius, ką tau pasiūlys.
As labai vertinu konkrecius patarimus. Todel gilinuosi. Aciu.