Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gerai, tai ir  nesišvaistyk tada pykčiais, kad kažkas kažko nenori daryt. pvz, pašteto, o kam jis naudingas tas paštetas?

Mes nežinom. Ir nežinom nieko. Nes nesužinosim, tingim. :D​ 

Jooo, kiek pykcio buvo, kad pasteto daryt nenorim...  :D​ 

Atsakyti

Visada mielai patarciau, jei kas ko klaustu is tos srities, kuria ismanau.

Ir neapsimesiu, kad ismanau tai, ko neismanau. 

Atsakyti

Pinot ,nors tu ir nepatikesi ,bet ikyriai klausinejantys ir visko ant gatavo laukiantys ,na nera mano megstamiausi. Jau supratau ,kad cia ne ta auditorija.

Ne ta, tai ne ta. Ką padarysi. Nei pinigų moka, nei klauso.  

Atsakyti

O siaip, tai liuteronai save labai altruistams priskiria... 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 07 05, 13:24)
<p>Visada mielai patarciau, jei kas ko klaustu is tos srities, kuria ismanau.</p><p>Ir neapsimesiu, kad ismanau tai, ko neismanau. </p>

Tai kad nelabai zinom ,katu ismanai. Kazkada kazko is lingvistikos klausiau ,bet tai nelabai atsakymas buvo.Bet as tai nieko ir neklausineju dazniausiai.
Atsakyti

"Esi atsakingas ne vien už tai ką sakai, bet už tai ko nesakai."

M. Liuteris

:D 

Atsakyti

Aš tą paštetą vakar iš ančių kepenėlių dariau. Nu man bezbožnai skanu.

Atsakyti

Tai kad nelabai zinom ,katu ismanai. Kazkada kazko is lingvistikos klausiau ,bet tai nelabai atsakymas buvo.Bet as tai nieko ir neklausineju dazniausiai.

Nesireklamuoju ir pagarbos uz tai nereikalauju.

Atsakyti

Visada mielai patarciau, jei kas ko klaustu is tos srities, kuria ismanau.

Ir neapsimesiu, kad ismanau tai, ko neismanau. 

Žinau, ko iš tavęs klausčiau - vokiečių kalbos :)​ 

Atsakyti

Žinau, ko iš tavęs klausčiau - vokiečių kalbos :)​ 

Nu ir as taves klausciau is tavo srities. Netikiu, kad uz keleta zinuciu atsakymo pinigu paprasytum. 

Atsakyti

Madam pareis veliau, 05 Lie 2020 - 14:13, parašė: Sėlija, o kiek čia iš mūsų dalina vertingus patarimus? Tik Alta ir Pinot bando kažką patart. O kitos? Nei iš tavęs, nei iš Intemoros jokių naudingų patarimų gyvenime negirdėjau. Ir pati nerašau. O ir kadangi su tavo cholesterolio atveju nesu susidūrusi, tai nesu ir kompetetinga ta tema kažką komentuot. Jei žinočiau, visad pasidalinčiau. Aš savo atkonsultuoju kitais klausimais ir net to daryt jau nenoriu, nes yra, kas ir naudotis mano žiniomis nori už dyką, ir piktybiškai.
O aš jų ir nesiūlau ir neaiškinu,kad manęs reik klausyt,bet kaip ir ką, tai jau pačios pačios susipraskit.😬 Jei nelinkėsit,tai visos stervos neišmanėėlės ir tik aš manau teisingai. Ateinu papleoėt ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 liepos 2020 - 13:35

O siaip, tai liuteronai save labai altruistams priskiria... 

Jie labai pragmatiški, pinigų jiems reikia.

Šitą klausimą kažkada nagrinėjau su mb, jis tvirtina, kad liuteroniškos šalys labiau išsivystę ekonomiškai, nei katalikiškos. Tai kažkiek tiesa. Tik atsižvelgti reikia į tai, kad tas tikėjimas labai apsilpęs, ir neapima visų gyvenimo sričių. 

Taigi alta, ravėdama daržus negalvoja apie tai, kaip padės badaujantiems, o apie eurus, kuriuos gaus iš pirkėjų. Ir tokia čia tas esmė. Kaip ir  visur kitur.

Atsakyti