Oi, matytumet kaip MB musu cholesteroliais susirupino Parnese is turgaus sveikuolisku sausainiu be cukraus ir palmiu aliejaus, zirniu ir abrikosu vietoj saldainiu, sake, vsio, reik susirupint
Na, tai ir tu pasakyk, ko kartais imi ir užvažiuoji kam nors? paskui atsiprašai. Tai jei žinai atsakymą į šitą klausimą, tai nebus mįslė.
Jei klausi rimtai, tai manau, kad esu pervargusi. O per tuos du monstrus ir atostogų galiu tik savaitę paimt. Nors, sakiau, nusispjaunu daba ir imsiu dvi. Reikia man atokvėpio. Per 5 dienas Latvijoj net neatsijungiau, skambina, rašo ir t.t.
Per atostogas isjungciau darbini telefona.
Per atostogas isjungciau darbini telefona.
Kitu metu taip ir būčiau padariusi. Po koronos seka visokie tarimaisi su nuomotojais ir aš turiu būt online visad.
MB irgi privalo savaitgaliais tureti salia saves darbini mobilu. Bet ne per atostogas.
MB irgi privalo savaitgaliais tureti salia saves darbini mobilu. Bet ne per atostogas.
Pas mus pokoroninės subsidijos eina, taip, kad turiu būt pasiekiama. Ir jos bus pusmetį.
MB isvire grybu sriubos su svieziom darzovem. Sako, tuoj bus nauju grybu, reik kamera atlaisvint..
Balandėlius dariau iš šviežio kopūsto.užėjo kažkoks noras kažką pagamint,pavyko ir be naujos virtuvės.
Paskaitysiu knygą apie smetoninę Lietuvą,"Apelsinų kelias",nepamenu kaio tiksliai vadinasi,reik šikną pakelt ir pasiimt.pi to su dvirkom prasinešim.o kulminacijai nusipirkau kvietinio alaus su citrina.
MB isvire grybu sriubos su svieziom darzovem. Sako, tuoj bus nauju grybu, reik kamera atlaisvint..
Mes grybų plantaciją turim sode ant kiemo ir ant įvažiavimo. Anąkart nusišienavau, rimtas kazlėkiukų padažas gavosi.
Jau siemet plantacija radai???
Jau siemet plantacija radai???
Radau 13 kazlėkiukų šiemet, tokių nedickų. Tai ir sakau, kad tik padažui. Dar pora sukirmijusių buvo. Ir radau ant tako, kai jau su mašina pravažiavom.
Tai ka, Mindaugines jau ryt..