Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinotija, 05 Lie 2020 - 14:32, parašė: Jie labai pragmatiški, pinigų jiems reikia. Šitą klausimą kažkada nagrinėjau su mb, jis tvirtina, kad liuteroniškos šalys labiau išsivystę ekonomiškai, nei katalikiškos. Tai kažkiek tiesa. Tik atsižvelgti reikia į tai, kad tas tikėjimas labai apsilpęs, ir neapima visų gyvenimo sričių. Taigi alta, ravėdama daržus negalvoja apie tai, kaip padės badaujantiems, o apie eurus, kuriuos gaus iš pirkėjų. Ir tokia čia tas esmė. Kaip ir visur kitur.
Tikrai ,šitą iš paskaitų pamenu.
Atsakyti

Nu tai zydai irgi tas pats.  :D​ 

Atsakyti

Pvz paštetas.valgau paštetą,suvalgyčiau bet kokį ,bet pati nedaryssiu,nes nenoriu jo daryt,bet kiek pykčio,atrodo,kad čia didžiausia niekšybė .

Atsakyti

Kažkada atėjau dar į bendrą temą ir pritapau, nes man patiko, kad dalijamasi praktiniais patarimais. Ir daug jų panaudojau. Niekas už tai pinigų neprašė, o besidalijančios buvo patenkintos, kad gali kažkam padėt.

Čia gi Didžioji Motina, jos eminencija, ir olimpo dievybė.

Dėjau aš ant tavo patarimų nuo šiol. Jei buvau viena iš tų, kur rimtai domisi, tai dabar man dzin. Net ignorą uždėsiu tokiai dievybei, kad nematyčiau tavo plepalų. Iš principo. :P​ 

Atsakyti
Tai cia populiariausias priekaistas generolo adresu - dirbi kaip katalikas.
Bet ,siaip tai ne visai taip.
Protestantai ismoko nesidemonstruot ir to pasekoje galejo susitaupyt fundamentalesniems dalykams.Tas labai jauciasi,man gaila kai kokia maike gyvenima baigia,suplysus nuo kupros nukritus. biggrin.gif
Atsakyti

Nu ir as taves klausciau is tavo srities. Netikiu, kad uz keleta zinuciu atsakymo pinigu paprasytum. 

Žinoma, kad ne :)​ 

Atsakyti

Nu tai zydai irgi tas pats.  :D​ 

Oi, žydai, tai žiauru, ten pastiprinta viskas. 

Atsakyti

Aš kartais jaučiuosi protiškai neįgali suprast, kodėl temoje, tarp 4,5614 moterų kyla konfrontacijos ir pykčiai. 

Atsakyti

Čia sričių nei nereikia. Tiesiog daliniesi tuo, ką išmanai, buityje, tarpasmeniniuose santykiuose ir pan. Ir to užtenka.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 07 05, 13:43)
<p>Aš kartais jaučiuosi protiškai neįgali suprast, kodėl temoje, tarp 4,5614 moterų kyla konfrontacijos ir pykčiai. </p>

Todel ,kad as ir intemora esam jau nebesutaikomai susipykusios. Is cia ir gimsta viskas.Is musu konfrontacijos.
Atsakyti

Aš kartais jaučiuosi protiškai neįgali suprast, kodėl temoje, tarp 4,5614 moterų kyla konfrontacijos ir pykčiai. 

Na, tai ir tu pasakyk, ko kartais imi ir užvažiuoji kam nors? paskui atsiprašai. Tai jei žinai atsakymą į šitą klausimą, tai nebus mįslė. :D​ 

Atsakyti

Vualia, pusę tvoros jau turim. Vyras vakar kokia 12h atarė ir šnd. Samdyt nenorėjo, bo ne taip milimetrus paskaičiuos, anot jo...Čia jau be žodžių. Vis manosi esąs gudresnis už kitus :D​ 

Atsakyti