Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Būna veganisko majonezo be kiaušinių 

Atsakyti

Būna veganisko majonezo be kiaušinių 

Ner to cholesterolio kiausuose, kad kenktu...

Atsakyti

Aš iš vis is praktikos žinau, kad mityba tam įtakos beveik neturi. Stresas esmė 

Atsakyti

Nu tada  nesamone,nes tikrai didelio streso neturiu jokio.

Atsakyti

Ir cia lb.daugeliu atveju galioja...

Atsakyti

Nu tada  nesamone,nes tikrai didelio streso neturiu jokio.

Letinis gal. Dėl situacijos su mama. Dar nejudrus gyvenimo būdas blogai. Rūkymas. Manau viskas tau susidėjo  

Šiaip raudono sauso vyno taure vakarais nepakenktų 😀

Atsakyti

Pinotija, 06 Lie 2020 - 18:02, parašė: Tai jau tikrai "parozmuvim". po nemenčinsku.
Tai aš tik taip ir moku.tikrų lenkų nepažįstu,bet manau,čia mums nebus kliūtis.🤣
Atsakyti

Letinis gal. Dėl situacijos su mama. Dar nejudrus gyvenimo būdas blogai. Rūkymas. Manau viskas tau susidėjo  

Šiaip raudono sauso vyno taure vakarais nepakenktų 😀

Tai tokiu atveju  niekas ir nepades,tik statinai...

Atsakyti

As tai diiirbau siom dienom. Vakar surinkau 2 ltr zemuogiu, tai galvojau nebepareisiu namo :D bet lb.reikejo :D

Po to melyniu kokius 3 ltr. Tu tai sociai siemet. Dar grybaut buvau, tai ryt voveruskytes mazas kepsim :)

Visokiu zoliu prisiskyniau ir padzioviau arbatoms ziemai iskaitant liepziedzius... Liepos zydi, tai taaaip kvepia ir uzia :D

Pirtinomes 2 vakarus :D 

Alaus belen kiek...

Visumoj geras savaitgalis lb :)

Atsakyti

Tai tokiu atveju  niekas ir nepades,tik statinai...

Sportas ir kraujotaką judina ir streso hormonų mažina. Ilgi pasivaikščiojimai gamtoje lb gerai. 

Atsakyti

O as per 4 dienas nuejau 203 tuks zingsniu..arba 137km :D Padai tiesiog dega.. O dar sestadieni i dvi ekskursijas uzsirasiau po 1.5val :D Reik tiketis cholesterolis negresia :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 06 liepos 2020 - 20:40

O as per 4 dienas nuejau 203 tuks zingsniu..arba 137km :D Padai tiesiog dega.. O dar sestadieni i dvi ekskursijas uzsirasiau po 1.5val :D Reik tiketis cholesterolis negresia :D

Tai jau tikrai :D

Atsakyti