Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Oho pavarei. Šaunuolė. Neatslaikyciau tiek

Atsakyti

Visiškai neviliojantis tavo davaitgalis🤣

Tobulas _šilta,graži suknelė,esi prie jūris,tavęs laukia nepažintas miestas,neragautas maistas,taurė vyno,įdomūs reginiai ir širdį glostantys pirkiniai.čia tobula ir SM.

O neblogas tai šašlas,maudynės,vynas  ir SM.😁

Atsakyti

Nu nesportuosiu as, nesportuosiu. 

Atsakyti

Nu nesportuosiu as, nesportuosiu. 
Vaiksciok..nebutinai i sale kokia eit :) As per diena einu 10tuks zingsniu. Nu dabar tik per 4 dienas pavariau 23 dienu norma :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 06 liepos 2020 - 20:47

Kazkaip netikiu, kad nuo maisto nepriklauso, o nuo vaiksciojimo priklauso.. 

Atsakyti

Judėjimas mažina streso hormonus. Skatina endorfinus. Elementaru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 06 liepos 2020 - 20:50

Man tobula kai darbai derinami su poilsiu :)

Diena padirbeji, tarpuose pasimaudai, o vakarop sveciai, pirtis, alus :)

Tada pati geriausia buna savijauta tiek fizine, tiek emocine/psichologine :)

Atsakyti

Judėjimas mažina streso hormonus. Skatina endorfinus. Elementaru

Tai daugiausiai endorfinu man skiriasi saldumynus valgant. Elementaru. O dabar man ju truksta, tai grynas stresas.. 

Atsakyti

Tai daugiausiai endorfinu man skiriasi saldumynus valgant. Elementaru. O dabar man ju truksta, tai grynas stresas.. 

Juodo šokolado be nieko suvalgyk tokiu atveju. Ir eik 10 km pajūriu. Kartok dažnai. Pajausi efektą greit 

Atsakyti

Nuo maisto priklauso tikrai, nesakyčiau, jei nebūčiau patikrinus, bet nedidelė dalis, apie 20 proc.

Stresas - taip, tu gali jo nejausti, bet kortizolis varinėja po organizmą ir vsio.

Vandens daugiau gerti reikia, nori, ar nenori, ne po daug iškart, bet turėt buteliuką mėgstamo, ir gyrkšnot.

Dar  skydliauskistės turi šitą bėdą, pasitikrintum. Man taip yra. 

Atsakyti

As niekad nesityrus cholesterolio.... Nuo keliu m reiktu?

Atsakyti

Nekenčiu darbo,dirbu per prievartą,nes tiesiog neįdomu ir  nuobodu dirbt(aš čia apie visokius čiobrelius ir žemuoges).

Jau geriau lipčiau kaip.kristij į kalnus.o dar geriau galėčiau eit per nepažįtamas vietas valandų valandas,nes keičiasi vaizdai  ir gaunu įspūdžių.aš net perinkinėt uogų nemėgstu,nes užknisa tą patį per tą patį daryt.tik ir galvoju ,nu greit greit,nesinervuok,nu oi,plia, dar pusė puodo.🤣

Tvarkytis jau daug veriau,nes va, švarėja akyse.😁

Atsakyti