Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nekenčiu darbo,dirbu per prievartą,nes tiesiog neįdomu ir  nuobodu dirbt(aš čia apie visokius čiobrelius ir žemuoges).

Jau geriau lipčiau kaip.kristij į kalnus.o dar geriau galėčiau eit per nepažįtamas vietas valandų valandas,nes keičiasi vaizdai  ir gaunu įspūdžių.aš net perinkinėt uogų nemėgstu,nes užknisa tą patį per tą patį daryt.tik ir galvoju ,nu greit greit,nesinervuok,nu oi,plia, dar pusė puodo.🤣

Tvarkytis jau daug veriau,nes va, švarėja akyse.😁

Rinkt uogas nera monotoniskas darbas. Gi pasivaikstai, stebi gamta. Net uzkabliuoja savotiskai :) Perrinkinet monotonija juoda . Del to as renku be siuksliu :D

Atsakyti

Tas pats per tą patį,viena pieva ar kita lieva.lyg aš uogavusi nebuvau.

Atsakyti

Tas pats per tą patį,viena pieva ar kita lieva.lyg aš uogavusi nebuvau.
As As ture minty turbut miska :) Bet, turbut tiesiog skirtingai... Man pauogaut 2-3 val.praktiskai malonumas. Buvo laiku kai po 6 val.ardavom net prie +30 be iseiginiu. Tada malonumo nebuvo daug :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 06 liepos 2020 - 21:32

Ne ne ar miškas ar pieva,jokių čia malonumų.mazochistų malonumai ir dar tuopnėt kaip kokiai ančiai.fui kaka😁

Atsakyti

Ne ne ar miškas ar pieva,jokių čia malonumų.mazochistų malonumai ir dar tuopnėt kaip kokiai ančiai.fui kaka😁

Tupinet tai praktiskai sportas ir dar grynam ore :) 

Atsakyti

Amadėja*, 06 Lie 2020 - 22:47, parašė: Tupinet tai praktiskai sportas ir dar grynam ore :)
Tai aš gi nesportuoju.tiesa ,vaikštau dabar daug,bet tai dėl svorio.nu kažkaip ,jau visiškai kriu kriu nenoriu tapt.😁
Atsakyti

Nuo juodo sokolado jokiu endorfinu negausiu, kartus ir nesaldus, fe... 

Atsakyti

Nesiskundziu svoriu, cia priaugo keli kilai, bet nukris. 

Atsakyti

Ai,nu geriau greičiau ir būtų gerai,kad ne tik tie karantininiai,bet dar kokie 5, kuriuos amžinai "meru"trūksta.mest tai jau mest🤣

Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 07 liepos 2020 - 07:57

:D

Altukai, ir as, ir as sypsausi :D

Atsakyti
starwars.gif headbang.gif cook.gif
Atsakyti