Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš ryte kavą su sūreliu. Aišku dabar kai namuose trinuosi, tai būna ir dar kokią nesamonę suvalgau, bet jau stengiuosi riboti, norėtųsi gražesnės figūros 🙉🙊 

Tik tos valios vis pritrūksta. O dar savaitgaliais vis kažkur išvažiuojam, o ten jau maisto fiesta būna 🤭

Atsakyti

Nebūna jis toks mažas. Pakankamas kaip vakare.

Tik be deserto iškart. Desertas ima vaidentis beveik gulint lovoje.

Kažkoks blogas įprotis ir tiek. :D 

Per visą dieną maisto tik kažko biski užkandus ryte ir tik salotų su biski tarkim mėsos vakare tikrai nėra pakankamai. Manau mažai kalorijų tau per dieną, užtat nakčiai norisi saldesiu. Čia ne durnas įprotis, o badas 😄

Atsakyti

Sian vakarienei bulves su anciuviais ir agurku. Alta liepe. Desertui bananai. 

Atsakyti

Aš rytinės kavos ant tuščio negaliu, reikia kažką užkąst, nes skrandis nedėkoja tada. Kavą geriu darbe, nesvarbu nuo kelintos dirbu, bet vis labiau jaučiu, kad nebeskani ji man, tai labai apmažinus. Pietums į darbą kažkas paprasto būna, šiandien lęšiai su lašiša, morkomis ir cherry pomidorais.

Atsakyti

Aš darbo dienom pirmą kart kokią 3-4 tik valgau ką nors. Ryte nenoriu nieko tik kavos. O vakare tai jau daug. Per daug. Na bet neturiu aš valios, tai guodziuosi kad nors ryte neryju 😀

Atsakyti

Per visą dieną maisto tik kažko biski užkandus ryte ir tik salotų su biski tarkim mėsos vakare tikrai nėra pakankamai. Manau mažai kalorijų tau per dieną, užtat nakčiai norisi saldesiu. Čia ne durnas įprotis, o badas 😄

Jeigu būtų badas, norėčiau kažko rimtesnio nei koks saldamakas. :D  O dar ir liesėčiau su per mažai kalorijų, bet neliesėju.

Manau, vakarienė mano pakankamai normali.

Bet saldėsį suvalgius, apsiraminu, matyt endorfinų pasigamina  :D​ 

Atsakyti

Zinokit, neuztenka ryte neest. Reik padidint fiInio kruvio. Tada dings tie +kg.

Atsakyti

Aš darbo dienom pirmą kart kokią 3-4 tik valgau ką nors. Ryte nenoriu nieko tik kavos. O vakare tai jau daug. Per daug. Na bet neturiu aš valios, tai guodziuosi kad nors ryte neryju 😀

Ryte geriu kavą, kad atsibusčiau, o kad kad skrandžiui nebūtų per jautru, kažką turiu suvalgyt.

Kartą išėjau iš Kauno klinikų nevalgius negėrus, po tyrimų, nuvarėm į pačią pirmą degalinę, paėmė mb man 0,5 litro kapučino ir atrodo kruasanų ar kažko. Tai kaip paleista iš kalėjimo, sriaubiau automobilyje užsimerkus, buvau pačiam danguje iš laimės, kažkaip užsifiksavo tas laimės pojūtis nuo tokio paprasto dalyko. :D​ 

Atsakyti

Uztenka. Esu 11 kg. numerus per dvi savaites ant grieztos dietos. 

Atsakyti

Jokio skirtumo, kada valgai. Kiek dar zmones ta nesamone tikes... svarbu kiek is viso per para suedei, o ne kada kiek. 

Atsakyti

Nu žinok iki tam tikros ribos tik dings. Aš tikrai daug fizinio krūvio turiu, bet antsvorio irgi yra. Nes tiesiog medžiagų apykaitą lėta. Ir nesudeginu kiek suedu. O mažiau ėst nėra valios 🤣. O daugiau judėt jau neber nei laiko nei sveikatos. Tai vat lieka susitaikyt su realybe 🤣

Jokio skirtumo, kada valgai. Kiek dar zmones ta nesamone tikes... svarbu kiek is viso per para suedei, o ne kada kiek. 

Tai žinau. Bet jei dar ir ryte valgyciau, tai tada per dieną dvigubai suvalgyciau. Aš tokių būdųu tiesiog mažiau maisto suvartoju

Atsakyti

*** Sėlija, 07 Lie 2020 - 21:32, parašė: Uztenka. Esu 11 kg. numerus per dvi savaites ant grieztos dietos.
Tikrai užtenka.fizinis krūvis antraeilis dalykas,svarbu kiek ėdi.o po fizinio krūvio,dar apetitas žvėriškas.
Atsakyti