Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nuo juodo sokolado jokiu endorfinu negausiu, kartus ir nesaldus, fe... 

Turetum gaut ju nuo vaisiu ir uogu. Gi skanu lb :)

Atsakyti

Miegat dar? Aš tai sode.išgėrėm kavos su blynais ,vaikai miega.kadangi lieknėju,tai ne puodą blynų,o tik du.🤣

Atšalo kaip.tai guliu dabar po kaldra.vyras karbonadus kepa kepsninėj.nu taip pusėtinai leidžiu laiką.Kentėt galima.🙄🤣

Atsakyti

Du puodus? 

Atsakyti

*** Sėlija, 07 Lie 2020 - 10:09, parašė: Du puodus?
Du blynus su varške.🤣
Atsakyti

Du blynus su varške.🤣
Pusryciams visai neatrodo dietiskai... Normalus pusryciai :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 07 liepos 2020 - 09:21

Amadėja*, 07 Lie 2020 - 10:20, parašė: Pusryciams visai neatrodo dietiskai... Normalus pusryciai :)
Supranti aš nevalgiau,kiek norėjau,neatsitempiau į lovą kokių 15,nu kaip visada.čia man labai dietiškai. Gi rašiau,tik du,o ne puodą.skaityt reikia🤣
Atsakyti

Supranti aš nevalgiau,kiek norėjau,neatsitempiau į lovą kokių 15,nu kaip visada.čia man labai dietiškai. Gi rašiau,tik du,o ne puodą.skaityt reikia🤣

Gal as ne apie tuos blynus pagalvojau :)

Atsakyti

Gal as ne apie tuos blynus pagalvojau :)

O kokius turi galvoj?

Nu blynai,tokie per keptuvę,tada viduj varškė ir į kvadračiuką susukta.kokie kitokie gali būt.jei ne mano aukšta motyvacija, tai jau prasisukčiau tam puode 🤣.

Atsakyti

O kokius turi galvoj?

Nu blynai,tokie per keptuvę,tada viduj varškė ir į kvadračiuką susukta.kokie kitokie gali būt.jei ne mano aukšta motyvacija, tai jau prasisukčiau tam puode 🤣.

Tai gal lietiniai? Tai visai kas kita. Ploni, per visą keptuvę? Sulankstomi, su įdaru- lietiniai. 

Kulinare tu. :D​  Ir kas tau juos kepė, pati tai nesiterliojai, manau?

Atsakyti

Tai gal lietiniai? Tai visai kas kita. Ploni, per visą keptuvę? Sulankstomi, su įdaru- lietiniai. 

Kulinare tu. :D​  Ir kas tau juos kepė, pati tai nesiterliojai, manau?

Nu ir kiek tokiu pusryciams reik?

Atsakyti

Žinau,kad lietiniai.tik aš visus blynus vadinu blynais.ir lietinius ir bulvinius ir mielinius.😁

Bet du ir yra du,o ne puodas😁

Aišku,kad mama,aš iškepsiu kada nors,gali būt ,kad net ateinančią savaitę.Terminas virtuvės 14 dieną.tai kaip..eee  ir pažadėjau ,reik laikytis žodžio.🙄.

Atsakyti

Nu paprastai neskaičiuodavau,o pvz su kokia knyga,tai tikrai telpa daugiau nei du,visokios rūšies.🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 liepos 2020 - 09:59