Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu paprastai neskaičiuodavau,o pvz su kokia knyga,tai tikrai telpa daugiau nei du,visokios rūšies.🤣

Du lietiniai su varške- visai nepanašu į dietą.  :D  Čia normalus pavalgymas. Gal tu genetiškai liekna arba dar gera medžiagų apykaita.

Man tai būtų geri pietūs su mano polinkiu į storėjimą.

Atsakyti

Du lietiniai tai jei is ryto, tai butu man jau sotus pusryciai. Bet jei valgyt veliau, kokia 11,12,tai jau nelabai uzkisi jais. Dar ziurint, kokio dydzio. 

Atsakyti

Geriausiai  priskirst iš ryto,kad vėliau nesinorėtų,o vakare į žygįl.čia man labiausiai tinka.ir vakare nevalgyt nieko.šitas būdas patikrintas,tik ne visada valios užtenka. I kadangi aš valgyt noriu,kad ir trečią nakties,tai sotūs pusryčiai ne jokia čia problema.neiškenčiau ir dar pora sukirtau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 liepos 2020 - 11:29

Man geriau iki pietu nevalgyt, nes nenoriu. Tada uzkast kazka ne per sociau. O apie 19 normaliai paest. 

Atsakyti

Man geriau iki pietu nevalgyt, nes nenoriu. Tada uzkast kazka ne per sociau. O apie 19 normaliai paest. 

Aš visada kažką užkandu pusryčiams su kava. Normaliam valgiui nebūnu pabudus, nesinori.  Po to kokią 6 vakare. Irgi  ne itin, kažkokios salotos su baltyminiu produktu. Paskui koks vaisius. Po to apie 11 vakaro prasideda kančios, vaikštau, ieškau kažko saldaus. Kažkodėl tik link nakties, dieną man saldaus maisto neįsiūlytų. Kartais randu kokį saldėsį, kartais - ne.

Dar kartais pabadauju su arbatėlėm.

Ir jokių kg nenumetu. Kaip priaugau 3 kg kovo-balandžio, taip ir liko.

Genai turbūt iš mamos, nes tėvas kūdas kaip dviratis.

Atsakyti

Aš visada kažką užkandu pusryčiams su kava. Normaliam valgiui nebūnu pabudus, nesinori.  Po to kokią 6 vakare. Irgi  ne itin, kažkokios salotos su baltyminiu produktu. Paskui koks vaisius. Po to apie 11 vakaro prasideda kančios, vaikštau, ieškau kažko saldaus. Kažkodėl tik link nakties, dieną man saldaus maisto neįsiūlytų. Kartais randu kokį saldėsį, kartais - ne.

Dar kartais pabadauju su arbatėlėm.

Ir jokių kg nenumetu. Kaip priaugau 3 kg kovo-balandžio, taip ir liko.

Genai turbūt iš mamos, nes tėvas kūdas kaip dviratis.

Jei pavalgyti normaliai 6 vakaro, nebūtų kančių link nakties. Gi toks maisto kiekis natūraliai per mažas

Atsakyti

Jei pavalgyti normaliai 6 vakaro, nebūtų kančių link nakties. Gi toks maisto kiekis natūraliai per mažas

Man nakciai kanciu nebuna. Vakariene valgau su desertuku, nu ir tai dienai viskas. 

Atsakyti

As va dabar pusryciauju. Sauja anakardziu riesutu. 

Atsakyti

Nebūna jis toks mažas. Pakankamas kaip vakare.

Tik be deserto iškart. Desertas ima vaidentis beveik gulint lovoje.

Kažkoks blogas įprotis ir tiek. :D​ 

Atsakyti

Tai selija,pas rave protarpinis badavimas ir gaunasi, jei trečią dienos pusryčiauji.aš darau atvirkščiai,nes man labi valgosi iš ryto.🤣

Šian suvalgau 5 lietinius su varške,žemuogių gal puodelį,kavos ir dabar kažko gal da pavalgyt ir užteks.

Atsakyti

Jo, panasiai. Ne visada taip velai pirmakart  valgau, bet be 11 val. tai nevalgau niekad. 

Atsakyti

As ir galiu ryte nevalgyt. Buna mb sveda is kelio su kava :D

Atsakyti