Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Seniau ir sodindavo vaikus apkamsytus. Ko negalima daryti jokiu budu kol nelaiko vaikas nugaros, nes tai tiesus kelias i stuburo bedas. O jis zmones turi apsciai...

Aha... mano nei vienas is seneliu ir tevu neturejo stuburo bedu, nors jie tai tikrai apkamsyti sedejo. 

Atsakyti

Sesė yra nupirkus kažkokį daiktą su ratukais, į kurį tik rankom įsikabini ir eini tipo, ne sėdi.

O šiaip tai mums sienų ir baldų gaila, vis tik remontas tik padarytas, nesinori, kad nudaužytų...

Tai va su vaikstyne nei nudauzys, nei nubraukys, nes nepasieks. Jei ropos, tai ir snargliais bus sienos nuteptos. 

Atsakyti

Tai va su vaikstyne nei nudauzys, nei nubraukys, nes nepasieks. Jei ropos, tai ir snargliais bus sienos nuteptos. 

Nu aš tai girdėjus iš kitų tėvų, kad su tom vaikštynėm kaip duodasi, tai nuvaro visus kampus :D

Bet faktas, kad visko neišvengsi ir po vaiko vis tiek vėl reikės remonto 😅🤣

Atsakyti

nieko pas mane nenudauze, gi i plintusus atsiremia. 

Atsakyti

Sesė yra nupirkus kažkokį daiktą su ratukais, į kurį tik rankom įsikabini ir eini tipo, ne sėdi.

O šiaip tai mums sienų ir baldų gaila, vis tik remontas tik padarytas, nesinori, kad nudaužytų...

Stumduka tau sesė nupirko. Geras daiktas 

Vaikstyne iš vis nereikalinga, ir tikrai nudauzo sienas. Vyresneliui turėjau, tai tas sugebejo apsiversti su ja kelis kartus ant galvos, uzkliuves už baldų. Mažiui nepirkau ir neprireike visai

Atsakyti

Nea, galiu palygint. Visiškai atvirkščiai yra nei tu sakei

Atsakyti

Nu as rasau, kaip man buvo. Bet mano vaikai mazi buvo gana ramus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 08 liepos 2020 - 19:26

Seli, nesuprantu kodel sakai, kad su tom idarytom cukinijom daug darbo.

Isskaptuot kokias 3, sudruskint jas ir ta ka isskaptuoji ir pasiruost morkas, svogunus trunka 15 min. Na, dar reik ryzius isvirt ir sukepint farsa su darzovem, bei viska sudet o cukinijas. Tai cia dar 15 min.

O kepimo tai neskaiciuoju :D

Atsakyti

nieko pas mane nenudauze, gi i plintusus atsiremia. 

Kai gerai varo nepadeda plintusai :D

Atsakyti

Neturėjau vaikštynių,girdėjau,kad nesveika,kažkaip ir neprireikė.vaikai išmoko sedėt,tada išmoko ropot,o tada atsistojo ir nuėjo.🤣

Kad nieko nesnargliavo ,sienom lyg neropojo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 liepos 2020 - 19:47

Tai mano beropodama laiptais nuleke, nes atsistojo prie tvoreles, atsikabino kabliuka ir zenge.. nuo tada visu ropojimu atsizegnojau. Drauges vaikas i klozeta nuropojes isiverte. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 08 liepos 2020 - 20:17

Seli, nesuprantu kodel sakai, kad su tom idarytom cukinijom daug darbo.

Isskaptuot kokias 3, sudruskint jas ir ta ka isskaptuoji ir pasiruost morkas, svogunus trunka 15 min. Na, dar reik ryzius isvirt ir sukepint farsa su darzovem, bei viska sudet o cukinijas. Tai cia dar 15 min.

O kepimo tai neskaiciuoju :D

Nu ilgai su tom darzovem man gaunasi, tikrai ne 15 min.

Atsakyti