Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kaip šian ataimenu.vegetarė kaip pradėjo vaikščiot.aplink stalą,tai tik nosies galiukas ir pirštukai  kyšodavo,o visa dar po stalu.🙂

Atsakyti

Susitikau kaimynka, vos pazinau. Per du men. numetus 20 kg.

Begioja kasdien po 10 kilu, atsisake bulviu, miltu, saldumynu, viska troskina. 

Atsakyti

*** Sėlija, 09 Lie 2020 - 19:05, parašė: Susitikau kaimynka, vos pazinau. Per du men. numetus 20 kg. Begioja kasdien po 10 kilu, atsisake bulviu, miltu, saldumynu, viska troskina.
Nu aš tik iš lieknėjimo programos.6 kilus nupėdinau.bet tai tikslą turėjau,nusipirkt skarbą sidro.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 07 09, 20:31)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72680922" data-time="1594310750">*** Sėlija, 09 Lie 2020 - 19:05, parašė: Susitikau kaimynka, vos pazinau. Per du men. numetus 20 kg. Begioja kasdien po 10 kilu, atsisake bulviu, miltu, saldumynu, viska troskina. </blockquote> Nu aš tik iš lieknėjimo programos.6 kilus nupėdinau.bet tai tikslą turėjau,nusipirkt skarbą sidro.

o del duonos pedintum 6km? biggrin.gif
Atsakyti

Nepedinciau, bulviu, ar ryziu issivirciau. 

Atsakyti

as del braskiu pedinau 8km :D Nu tiesa, tikslas buvo pedinimas, ne braskes...bet prie to pacio... Nors nusipirkau tai tresniu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 09 liepos 2020 - 20:55

kristij, 09 Lie 2020 - 21:33, parašė: o del duonos pedintum 6km? biggrin.gif
Aišku,kad ne.čia ir visas įdomumas,kad galėtum po to pasedėt lauke ir pagurkšnot.
Atsakyti

Baisiai sudarkyti lt kalbos žodžiai yra skarba ir pampis. Čia iš tingėjimo visą žodį parašyt, turbūt :hmm:​ 

Atsakyti

Nekudakuok. Nuomones skirtingos, bet mano laikais visi taip augino, ir su visu vaikais viskas ok. 

http://mazyliozurnal...ugas-ar-baubas/

Tai ko liepi nekudakuot, jei nuomonės skirtingos? Ne VISI taip augino, aš auginau be vaikštynės. Liepia nekudakuot ir pati pripaišo, kad "visi taip augino". :D​ 

Atsakyti

Dar geras yra bonkė.man patinka neformalioje aplinkoje jį naudot🤣

O tu vėl labai pavargus?🤣

Atsakyti

O tu vėl labai pavargus?🤣

kaip tik ta pati norejau rasyt :D

Atsakyti

Pavargus, pavargus, nieks netinka.

Ar skarba, ar skarbonke, abu vienodai blogi. Uztat smagus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 09 liepos 2020 - 21:17