Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai mano beropodama laiptais nuleke, nes atsistojo prie tvoreles, atsikabino kabliuka ir zenge.. nuo tada visu ropojimu atsizegnojau. Drauges vaikas i klozeta nuropojes isiverte. 

Visko nutinka, jau dabar kiek vasarinukų yra iš lovų iškritę 🙈 

Atsakyti

Visko nutinka, jau dabar kiek vasarinukų yra iš lovų iškritę 🙈 

Mano abu  vaikai buvo iš lovų iškritę. Vyresnelis tai net kelis kartus 🤣

Atsakyti

Mano abu  vaikai buvo iš lovų iškritę. Vyresnelis tai net kelis kartus 🤣

Mūsiškė kadangi dar nesivarto, tinginė, tai dar neiškrito :D bet suprantu, kad kai pradeda, tai sunku sugaudyt juos

Atsakyti

Neiskrito maniskiai is lovu. Vat ta vienintele nelaime buvo, kai laiptais staciais nusirideno, laime, net melyniu nebuvo. 

Atsakyti

Tiesa, is lovytes iskrito ir mirtinai uzsimuse mano tevu draugu berniukas. Kazkaip pataike kristi mirtina vieta... 

Atsakyti

Tiesa, is lovytes iskrito ir mirtinai uzsimuse mano tevu draugu berniukas. Kazkaip pataike kristi mirtina vieta... 

Jetus, kaip baisu. Na nėra lengva užauginti tuos vaikus, ko tik neatsitinka...

Atsakyti

*** Sėlija, 08 Lie 2020 - 21:17, parašė: Tai mano beropodama laiptais nuleke, nes atsistojo prie tvoreles, atsikabino kabliuka ir zenge.. nuo tada visu ropojimu atsizegnojau. Drauges vaikas i klozeta nuropojes isiverte.
Neturėjau laiptų. Iš lovos buvo išsivertusios visos turbūt,kad ir kaip saugojau.tai po to vaidendavosi visokie sukrėtimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 liepos 2020 - 21:16

Tai va, as lovoj nelaikydavau, ryte istraukdavau, grotas uzdedu ir jokiu lovu. 

Atsakyti

Tai va, as lovoj nelaikydavau, ryte istraukdavau, grotas uzdedu ir jokiu lovu. 

Tai dažniausiai iš tėvų lovų iškrenta, ten nėra jokių grotų. Iš lovelės kol nestovi tai nežinau ar įmanoma iškristi 🤔

Atsakyti

Tai dažniausiai iš tėvų lovų iškrenta, ten nėra jokių grotų. Iš lovelės kol nestovi tai nežinau ar įmanoma iškristi 🤔

Aaa, tai i miegamaji nieks neleisdavo dienom trintis. 

Atsakyti

Tiesiog būdavo,kad neapskaičiuoji kūdikio galimybių  atrodo,kad,dar nesivers, dar negrius ir esu suklydus.tipo kažkur kažko paimt nueini ar nusisuki ir bac.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 liepos 2020 - 23:09

Tiesiog būdavo,kad neapskaičiuoji kūdikio galimybių  atrodo,kad,dar nesivers, dar negrius ir esu suklydus.tipo kažkur kažko paimt nueini ar nusisuki ir bac.

As buvau ant lovos vystymo lenta uzdejus ir jis sugegejo nuciuozt kol pampa  paimt nuejau. 3 men.tik. 

Neaukstai, bet streso buvo... O didesnis irgi yra nukrites, o vaiksciojimo pradzioj griuvinedavo.... Vsikas ne is atsargiuju :D 

Atsakyti