Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Beje, Madam, tavo megstamas BRITVONAS irgi yra nevartotina svetimybe. 

Keptuvas, Madam, keptuvas... 

Atsakyti

Ne, britvonas labai gut žodis. Kaip ir petelnė. Gal ne taip išsireiškiau, bet man skarba ir pampis kažkaip ne taip skamba. Ir nejokia pavargus, tik gėles patręšiau ir eisiu gult. 

Atsakyti

Baisiai sudarkyti lt kalbos žodžiai yra skarba ir pampis. Čia iš tingėjimo visą žodį parašyt, turbūt :hmm: 

Moki žodį - žinai kelią 🤣

Turbūt nesuprastum ką paaugliai db sako. Nes skarba  su pampiu tai gėlės, prieš jų leksikona 

Atsakyti

http://www.vlkk.lt/k...tvonas-keptuvas

Atsakyti

Britvonas-nevartotina svetimybė.

Atsakyti

GAILE*, 09 Lie 2020 - 22:33, parašė: Moki žodį - žinai kelią 🤣 Turbūt nesuprastum ką paaugliai db sako. Nes skarba su pampiu tai gėlės, prieš jų leksikona
Pernai pas mus ant bangos buvo-tik spakainiai,seni Šiemet rimčiau- man pa-bat🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 09 liepos 2020 - 21:41

Moki žodį - žinai kelią 🤣

Turbūt nesuprastum ką paaugliai db sako. Nes skarba  su pampiu tai gėlės, prieš jų leksikona 

Oj, ne, prieš paauglių lt kalbą, net negali neturėt priekaištų :D Man tie tokie mūsų laikų kalbos žodžiai tai patinka, bet skarbą ir pampį paminėjau, kaip kažkokius man nepatinkančius. Kažkaip skamba negražiai :D 

Atsakyti

Britvonas-nevartotina svetimybė.

Eisi laukan, nepamiršk kurtkę apsivilkt :D​ 

Atsakyti

Man tai gražiai.todėl ir  vartoju.

Kaip tau tas britvonas,man tai jis netrukdė.Britvonas tai britvonas.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 09 Lie 2020 - 22:42, parašė: Eisi laukan, nepamiršk kurtkę apsivilkt :D
Čia iš mano darželio laikų,kaip ir padjezdas.
Atsakyti

Ir fortkė, ir sloikas irgi gerai skamba, tokie žodžiai, kurių jau tos z,y kartos nesupras, o ir vaizdinės medžiagos nebus, pasibaigs.

Atsakyti

Čia iš mano darželio laikų,kaip ir padjezdas.

Tai čia visa aa Kernagio daina sudėta. Bet kaip fainai skambėjo...

Atsakyti