Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kur jus ja pjaunat? Sklype? 

Taip. Auga šiemet kaip ant mielių 

Atsakyti

Aš tai prisirinkau jonažoliu ir kraujazoliu ir su MB pasikeisdami visą dieną pjauname žolę 😆

Gaile, o kokį pjovimo aparatą turit? Aš su ta benzinine dar varau, bet vakar draugai paskolino tą "siurblį" kaip kad namų siurbimo robotas, tik čia žolės pjovimo, tai bovijamės. O pas mus dar tvoras stato, tai tik žiūrėt reikia, kad koks mūsų kralikas laisvėn neprasmuktų.

Atsakyti

Gaile, o kokį pjovimo aparatą turit? Aš su ta benzinine dar varau, bet vakar draugai paskolino tą "siurblį" kaip kad namų siurbimo robotas, tik čia žolės pjovimo, tai bovijamės. O pas mus dar tvoras stato, tai tik žiūrėt reikia, kad koks mūsų kralikas laisvėn neprasmuktų.
Paprastu trimeriu. Iki roboto ten mln metu, nes žolė natūrali laukine ilgai dar bus. Traktorius ten reikalingas, bet kad pirmą reik garažo vartus įdėt, kad jį laikyt. Žodžiu šiemet dar teks vargti su trimeriu 😀

Ai nieko, visai smagu taip grynam ore pasidarbuoti. Jūra šiandien garsiai ošia, kaifas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 11 liepos 2020 - 17:40

O kralikas  tai laisvas laksto, vienintelė vieta kur jį įmanoma paleist

Atsakyti

O kralikas  tai laisvas laksto, vienintelė vieta kur jį įmanoma paleist

Mano, praeitą savaitgalį, per plyšį išsirovė visi laukan. Vieną pastvėrė kaimynas, kitą vyras, trečias ėjo pult didesnį šunį. Nu žodžiu... :oh:​ 

Atsakyti

Pas mus nėra kaimynų, tai ramu šuniui 

Atsakyti

Tai kaimyniniai sklypai neisparduoti dar? 

Atsakyti

Tai kaimyniniai sklypai neisparduoti dar? 

Nzn

Atsakyti

Ai nieko, visai smagu taip grynam ore pasidarbuoti. Jūra šiandien garsiai ošia, kaifas

O šitą, ar tau su astma tas klimatas prie jūros  tiks nuolat gyventi? 

Aš tai dar su savo liga neapsipratau, nežinau, kas būtų geriau.

prie jūros gerai šiaip jaučiuosi, kvėpuoju lengvai.

Atsakyti

Mano, praeitą savaitgalį, per plyšį išsirovė visi laukan. Vieną pastvėrė kaimynas, kitą vyras, trečias ėjo pult didesnį šunį. Nu žodžiu... :oh:​ 

Čia kuris, jauniausias? :D​ 

Atsakyti

O šitą, ar tau su astma tas klimatas prie jūros  tiks nuolat gyventi? 

Aš tai dar su savo liga neapsipratau, nežinau, kas būtų geriau.

prie jūros gerai šiaip jaučiuosi, kvėpuoju lengvai.

Tai būtent toks oras ir yra man tinkamiausias

Atsakyti

Man sitam ore dingo chroniska pulinga angina. Kankinusi mane metu metais kitur. 

Atsakyti