Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nainai, 17 Lie 2020 - 13:42, parašė: Intemora, tai ir nereikia taip sureikšsminti tų pakvietimų, juk turbūt jų buvo ir kiek dar bus smile.gifnori nekeli telef, nori juokais nuleidi, tikrai, kad šūdo garas umn.gif
Nu tai tą ir noriu pasakyt.tai gal.čia galima ir pabaigt?
Atsakyti

O tai blogai, kad cia pasipasakojo? Ar toliau apie cholesteroli, vaistus ir receptus varom? 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 07 17, 13:43)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72683357" data-time="1594982440">*** Sėlija, 17 Lie 2020 - 13:40, parašė: Nainai, atsiprasau, jei istorija is fb, tikrai maniau, kad rasei cia. 4u.gif​ </blockquote> Nesu tikra,bet man rodos iš čia.

NE
Atsakyti

*** Sėlija, 17 Lie 2020 - 13:45, parašė: O tai blogai, kad cia pasipasakojo? Ar toliau apie cholesteroli, vaistus ir receptus varom?
Nu varykit,nes.reik varyt su vaiku prie ežero,kai bus cholesterolis,galėsiu ramiai sau varyt.🤣
Atsakyti
čia nieko negali pasakot, o paskui kai pareina blink.gif tik apie holesteroli ir ligas galima kalbėti smile.gif
Atsakyti
Na zodziu kaip visada. Saudom muses su armota selija.
Atsakyti

Nieks cia nepareina, tik Intemorai pareina nuolat. 

Atsakyti

Nainai, 17 Lie 2020 - 13:50, parašė: čia nieko negali pasakot, o paskui kai pareina blink.giftik apie holesteroli ir ligas galima kalbėti smile.gif
Eikt ,man tai visai smagu.🤣

Dažniausiai.🤣

Atsakyti

Na zodziu kaip visada. Saudom muses su armota selija.

Tu tai saudai viskuo, kas po ranka pakliuna. Ir nenusibosta... 

Atsakyti

*** Sėlija, 17 Lie 2020 - 13:53, parašė: Nieks cia nepareina, tik Intemorai pareina nuolat.
Nes cholesterolį paliekų daktarams.🤣
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 07 17, 12:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72683367" data-time="1594983125"><div><p>Na zodziu kaip visada. Saudom muses su armota selija.</p></div></blockquote><p>Tu tai saudai viskuo, kas po ranka pakliuna. Ir nenusibosta... </p>

Siaip nelabai i ka saudau ,tik i intemora. Ir baiges sita isgalvota romantika. Nieks niekur neina jokios kavos,anei brendzio(fu kakaja gadost)
Atsakyti

Acqua Alta, 17 Lie 2020 - 13:57, parašė: Siaip nelabai i ka saudau ,tik i intemora. Ir baiges sita isgalvota romantika. Nieks niekur neina jokios kavos,anei brendzio(fu kakaja gadost)
Tu man toks didelis apvalus juokingas personažas,kad šaudyk tu ką nori.man šiaip net smagu,va kiek dėmesio kiek aistrų.kokie tai pasidalinimai, kas kur už ką🤣
Atsakyti