Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Dzieve dzieve, kiek ismatymu del sudo nieko. Jau tokios visis cystai sventos, net atsigerima kavos diedui raportuoja :D Nuobodus gyvenimas be jokios intrigos :D 

Aišku nesakyčiau jei planuoju romaną 😂

Bet jei tik šiaip kažką sutikau pageriau kavos, be jokių slaptų minčių, nematau reikalo nesakyti. Specialiai pasakau dar su pagražinimais, tegu jaučia pulsą  😅☺

Atsakyti

Visko gali ataitikti,bet 99 proc,kad ne.čia Vilnius,kad koks bendras pažįstamas pamatytų? Nea.bet neisiu,es nenoriu.jei eičiau nebijočiau.o jei ir pamatytų,tai galvos nenurautų,papyktų ir nustotų(nu priburčiau,kad atsitiktinai ).o jei praneščiau iš anksto,tai 100proc žinotų.🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 liepos 2020 - 12:14

kodėl taip kategoriškai, nesužinos, tai ne rusy tą kavą gertumėt, eis koks pažįstaamas ir leptelės, net ir blogo nenorėdamas smile.gif
aš pvz, prieš daug metų, nieko blogo negalvodama smile.gifnet už miesto kavinukėje kavą gėriau, nu ir ką , pamatė kažkas smile.gifir paskundė smile.gif

Man exa taip buvo įskundes netyčia jo geriausias draugas. Sako, ką veiket trečiadienį Plateliuose 🤣. Tipo mate mašiną ir mane su juo lauko kavinėj pravažiuodamas. O aš tai namie buvau. Matyt iš nugaros panaši kokia boba buvo 🤣

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 07 17, 13:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72683328" data-time="1594979944"><div><p>Dzieve dzieve, kiek ismatymu del sudo nieko. Jau tokios visis cystai sventos, net atsigerima kavos diedui raportuoja biggrin.gif Nuobodus gyvenimas be jokios intrigos biggrin.gif </p></div></blockquote><p>Aišku nesakyčiau jei planuoju romaną 😂</p><p>Bet jei tik šiaip kažką sutikau pageriau kavos, be jokių slaptų minčių, nematau reikalo nesakyti. Specialiai pasakau dar su pagražinimais, tegu jaučia pulsą  😅☺</p>

bokalai smile.gif
Atsakyti

GAILE*, 17 Lie 2020 - 13:06, parašė: Aišku nesakyčiau jei planuoju romaną 😂 Bet jei tik šiaip kažką sutikau pageriau kavos, be jokių slaptų minčių, nematau reikalo nesakyti. Specialiai pasakau dar su pagražinimais, tegu jaučia pulsą 😅☺
Aš nesakysiu,nes aš esu aš.nenoriu nei intrigų,nei klausimų,nei nieko.tingiu ir prasidėt ir pasakot ir aiškintis.man duokit batų kalną,jūrą,sukneles ir keliones,o visa mita už mano norų ,įdomumo  ribų.iš vis man dzindzilinas .kD dar aiškintis turėčiau,kaitint kraują,jis ir taip karštas.jokio adrenalino nenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 liepos 2020 - 12:13
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 07 17, 13:03)
O koks velnias buvo nai nai apsedes ,kai visa sita selijai pasakojai? Va cia tai uztemimas konkretus.

Alta, tai durna buvau, gyveni ir mokaisi smile.gif
Seli, ne nepasakojau, nes nesijaučiau daranti gerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 07 17, 13:01)
<p>O tu, Nainai, kai kazkada su kazkokiu diedu susirasinejai ir beveik isimylejus buvai, irgi saviskiui papasakojai apie tuos susirasinejimus? </p>

beveik, tai nereiškia tikrai ax.gif o ir pratęsimo nebuvo, kuo ir labai džiaugiuosi smile.gif
Papildyta:
čia kalba apie tai, kad eiti gerti kavos nieko blogo, bet va pasakyt tai neee negalima. Aš susirašinėdama , jūsų nuomone ir nieko blogo nedariau, bet mano nuomone, dariau, tai gi ir nesakiau.
Papildyta:
pas jus tokie dvigubi standartai, kas kam palanku, tą ir taikot
Atsakyti

Nainai.nieko blogo,bet gali būt ,kad vyrui taip nepasirodytų,todėl niekas nieko niekam sakyt ir nenori.

Bet dėl to  aš neatsakinga.todėl arba niekur neinu arba einu ir niwleko nesakau.bet pati esmė_gert kavos ta pati.tik kavos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 liepos 2020 - 12:21
Svarbiausia ,kad istorija visa dar tik sudo garas, bet selija jau issove stambaus kalibro sviedini i nai nai ,gindama intemora.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 07 17, 13:20)
<p>Nainai.nieko blogo,bet gali būt ,kad vyrui taip nepasirodytų,todėl niekas nieko niekam sakyt ir nenori.</p>
<p>Bet dėl to  aš neatsakinga.todėl arba niekur neinu arba einu ir niwleko nesakau.bet pati esmė_gert kavos ta pati.tik kavos.</p>

aišku nepasirodytų, mano nuomone, tai nėra gerai, viskas ir prasideda nuo kavos, ir kavos net nereikia biggrin.gif ir tai puikiai jauti, todėl ir nesakai, o pati norėtum, kad vyras su bedradarbe kavos eitu gerti, nu šiaip, draugiškai?
aš tai ne
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 07 17, 13:21)
Svarbiausia ,kad istorija visa dar tik sudo garas, bet selija jau issove stambaus kalibro sviedini i nai nai ,gindama intemora.

Alta, šūds čia, ne sviedinys, aišku neetiška viešinti kas facboko gr buvo kalbama, bet man jau nenuostabu ax.gif
Atsakyti

O tau tai būtinai rūpi, kas gina Intemorą. Apie ką bekalbėtume, pagrindinę mintį tai ištrauki, kas kur užstojo Intemorą. Tai jau kažkoks apsėdimas.

Atsakyti

Jis šiaip man nepatinka,todėl nieko ir būt negali🤣

O jei ir patiktų vistiek nieko nebūtų,nes esu pernelyg pragmatiška.

Nu ką nueitų ir nesužinočiau,kaip ir pati nieko pasakotis nežadu.mėgstu ramybę,bent jau santykiuose ,nes kitur niekur netueiu.net ir čia.🤣

Atsakyti

O as tai manau, kad viska mes galim daryt, ka tik norim. Svarbiausia pagal sazine. Ir niekam uz savo dienos eiga atsiskaityt as neprivalau. 

Atsakyti