Saviizoliacija padeda, saviapgaulė ne.
Nesu fb, bet kažką prisimenu. Taigi matyt, ne tik fb buvo.
QUOTE(Pinotija @ 2020 07 17, 13:28)
<p>Nesu fb, bet kažką prisimenu. Taigi matyt, ne tik fb buvo.</p><p></p>
Kodel galvojau ,kad taip pasakysi. Bet ,galiu uztikrint ,kad ne. As noredama savo gilias mintis turet gavau tokia tvarkykle,kur galima greit visus savo postus susirast . Niekur nera nai nai uzsiminusi apie gerbejus. Jokius.Nebent ji kokiu dar kitu nicku postino.
Tavim tai mažiausiai galima tikėt,nes esi labai šališka.
QUOTE(Intemora @ 2020 07 17, 14:40)
<p>Tavim tai mažiausiai galima tikėt,nes esi labai šališka.</p>
nuo kada Alta šališka mano atžvilgiu

Nuo tada, kai is priesiu draugem patapot
😁
QUOTE(Intemora @ 2020 07 17, 13:40)
<p>Tavim tai mažiausiai galima tikėt,nes esi labai šališka.</p>
Ne as , o tai kas ideginta skaitmenineje tvirtoveje. Ai ,tokie zodziai ne tavo OS.
Ir selija, is priesu tapti draugais jau rodo kazkokia intelektine branda . O va kai visi draugai tampa priesais, tai nekazka.
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 07 17, 14:44)
<p>Nuo tada, kai is priesiu draugem patapot</p><p>😁</p>
čia aš draugių neturiu, draugės man reiškia daug daugiau nei pašnekovai

ir jau rašiau, negaliu žiūrėt kai visi puola vieną, nu vat negaliu...
ir pati matai, kartais didžiausios draugės tampa mažų mažiausiai nebe draugės, ir ilgus metus draugavusios
Nainai, 17 Lie 2020 - 14:41, parašė: nuo kada Alta šališka mano atžvilgiuMano arba selijos.nes jei tu to nesakei čia,o selija pasakė,tai būtų smagumėlis.
Tai vat matau, tai paaiskink, kodel, kai grizta zmones is Altos, ji pradeda ju nemegti?
Ne as , o tai kas ideginta skaitmenineje tvirtoveje. Ai ,tokie zodziai ne tavo OS.
Ir selija, is priesu tapti draugais jau rodo kazkokia intelektine branda . O va kai visi draugai tampa priesais, tai nekazka.
Butent, nekazka. Ir kazkaip tau ir TD, ir cia nuolat priesu atsiranda.
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 07 17, 14:52)
<p>Tai vat matau, tai paaiskink, kodel, kai grizta zmones is Altos, ji pradeda ju nemegti? </p>
Mano nuomone, tai tik Intemoros, ir ji paaiškino daug maž kodėl. Tavęs nepasakyčiau, kad nemėgsta, bet tau atsikerta nes tu bet kokiu atveju gini Intemorą, net jei ji neteisi, nu jei jau visiškai neatitinka tavo požiūrio, mandagiai nutyli. Ir Altos reiktų klausti, ne manęs.