Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 liepos 2020 - 14:10

Tai vat visos cia mes tu alergiju  turim. 

Atsakyti

Nainai, 17 Lie 2020 - 14:57, parašė: Mano nuomone, tai tik Intemoros, ir ji paaiškino daug maž kodėl. Tavęs nepasakyčiau, kad nemėgsta, bet tau atsikerta nes tu bet kokiu atveju gini Intemorą, net jei ji neteisi, nu jei jau visiškai neatitinka tavo požiūrio, mandagiai nutyli. Ir Altos reiktų klausti, ne manęs.
Na jei būtų būtų 50žmonių nuvažiavę,tai būtų galima išvadas daryt ir vest statistiką.čia nieko nereiškia.
Atsakyti
Aš pasakiau savo nuomonę, viskas, čia ne tyrimo rezultatai.
Atsakyti
Na ir koks velnias cia mane laiko ,sioje galeroje?
Atsakyti
Alta, o kodėl tu trini tai ką parašei, nu normaliai parašei, paaiškinai, ko trini? bijai ar išsižadi savo žodžių?
Atsakyti

Nainai, 17 Lie 2020 - 15:09, parašė: Aš pasakiau savo nuomonę, viskas, čia ne tyrimo rezultatai.
Kad jokių išvadų daryt neįmanoma.ir sakiau,kad tai nebuvo bac ie siaubaa.ne.kažkur kažkada nuomonės išsiskyrė,o dar man ji be galo keista ir ,o čiūdarikai niekad prie širdies nebuvo.nu tokio kalibro.🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 liepos 2020 - 14:28

Alta, o kodėl tu trini tai ką parašei, nu normaliai parašei, paaiškinai, ko trini? bijai ar išsižadi savo žodžių?

Nes ateis Pinot ir reš atgal :D​ 

Atsakyti

Acqua Alta, 17 Lie 2020 - 15:12, parašė: Na ir koks velnias cia mane laiko ,sioje galeroje?
Turbūt aš.🧛‍♀️ Nes tik pasirodai ir pirmas sakinys:Intemora intemora. O Tempora,o mores🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 liepos 2020 - 14:40
Jo ,ateis vyr redaktore pinot ,nu ka ismes is laikrascio tai ismes. Yra mane isvije ir is geresniu vietu.
Atsakyti

Tai vat matau, tai paaiskink, kodel, kai grizta zmones is Altos, ji pradeda ju nemegti? 

Nes  tai gyvi liudininkai. :D Kažko.

Jo ,ateis vyr redaktore pinot ,nu ka ismes is laikrascio tai ismes. Yra mane isvije ir is geresniu vietu.

Man dzin, ką tu rašai ir šiaip, ir apie mane. Vieno nesuprantu, ko tu visą laiką keli kažkokį šaršalą lygioje vietoje?  Kai ateini, tai ir tas, ir anas negerai.

Pati muši, pati verki. Neįvertintas talentas, nesuprasta siela. Gydyk nervus, pati geriausiai žinai kuo.

Atsakyti

Pgl idėją ji dabar dings,o ryt ateis su savo Intemora .Įsivaizduojama.

Atsakyti