Patikslinimas. Joks dievas nieko jau nebeatleis. Isseko tie atleidimo resursai. Bus kitaip.
Kita OS .
Buvau laukiniu obuoliu. Ryt virsiu chatni <senas komunistas>
Aaa, tai turi alibi. Reiškia, ne tu Sėlijai į pašto dėžutę įmetei.
Nainai, 17 Lie 2020 - 18:58, parašė: Bl , aš tai nežinau, ar kiekvieną po biškį prismaugt, ar ir man išeitIšeit gali ,bet spėju,kad nieko prismaugt nepavyks🧛♀️
Nesijaudyk tu, Nainai, viskas cia ok.
Nei eik, nei smauk
Nezinau ,o kada ta selija isvis ta dezute tikrino?
Na bet chatnis tai galingas ,ingridientai keisti , o skonis kaip to indisko mangu chatnio.Dedasi morkos,svogunai,pomidorai ir kuo rugstesni obuoliai lygiom dalim ,gana daug aliejaus,acto ,druskos ir pipiru pagal skoni.
siandien.
Sienos biški ne tokios gavosi.norėjūsi tokio prigesinto smėlio,o čia ne tai ryža,ne tai ružava🤣.bet jau dzin,kad tik jis baigtų kada nors🤣
Nesijaudyk tu, Nainai, viskas cia ok.
Nei eik, nei smauk
Dabar jai prismaugt norisi, o pati gera nepraustaburnė., Nežinau, kokia čia geroji taikos dvasia ją aplankė, bet prisimenu diskusijas su marcopolo, kai kalbėjo apie priekabiaujantį bendradarbį, tai išsireiškimai buvo "nesvaik, nepezėk' ar panašiai. Na nekultūringai. Ir iš aukšto, esą ji geriau įstatymus išmano. Ir Madam atžvilgiu yra dėjusi...
Sakyčiau, nevartom skūros. Esam kokios esam.
Sienos biški ne tokios gavosi.norėjūsi tokio prigesinto smėlio,o čia ne tai ryža,ne tai ružava🤣.bet jau dzin,kad tik jis baigtų kada nors🤣
Tai tokia biski persikine?

Esu dėjusi, ir dedu, kai reikia patarimo, iš pasalų klausiat, ale tarpkitko.. Sakau kaip man atrodo, irką? Ir nieko, ***** man, tik kai žmogų visos puola, ir spardo, galiu duot į dantis neatsigęžus, nu ir madam atžv. dėjau ir kas? Ką galvoju, sakau
Tai ko piktiniesi, kad mes sakom ka galvojam?