Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Patikslinimas. Joks dievas nieko jau nebeatleis. Isseko tie atleidimo resursai. Bus kitaip.
Kita OS .
Buvau laukiniu obuoliu. Ryt virsiu chatni <senas komunistas>
Atsakyti

Patikslinimas. Joks dievas nieko jau nebeatleis. Isseko tie atleidimo resursai. Bus kitaip.
Kita OS .
Buvau laukiniu obuoliu. Ryt virsiu chatni <senas komunistas>

Aaa, tai turi alibi. Reiškia, ne tu Sėlijai į pašto dėžutę įmetei. :D​ 

Atsakyti
Nezinau ,o kada ta selija isvis ta dezute tikrino?
Na bet chatnis tai galingas ,ingridientai keisti , o skonis kaip to indisko mangu chatnio.Dedasi morkos,svogunai,pomidorai ir kuo rugstesni obuoliai lygiom dalim ,gana daug aliejaus,acto ,druskos ir pipiru pagal skoni.
Atsakyti
Bl , aš tai nežinau, ar kiekvieną po biškį prismaugt, ar ir man išeit
Atsakyti

Nainai, 17 Lie 2020 - 18:58, parašė: Bl , aš tai nežinau, ar kiekvieną po biškį prismaugt, ar ir man išeit
Išeit gali ,bet spėju,kad nieko prismaugt nepavyks🧛‍♀️
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 liepos 2020 - 18:01

Nesijaudyk tu, Nainai, viskas cia ok. 

Nei eik, nei smauk :D​ 

Atsakyti

Nezinau ,o kada ta selija isvis ta dezute tikrino?
Na bet chatnis tai galingas ,ingridientai keisti , o skonis kaip to indisko mangu chatnio.Dedasi morkos,svogunai,pomidorai ir kuo rugstesni obuoliai lygiom dalim ,gana daug aliejaus,acto ,druskos ir pipiru pagal skoni.

siandien. 

Atsakyti

Sienos biški ne tokios gavosi.norėjūsi tokio prigesinto smėlio,o čia ne tai ryža,ne tai ružava🤣.bet jau dzin,kad tik jis baigtų kada nors🤣 

Atsakyti

Nesijaudyk tu, Nainai, viskas cia ok. 

Nei eik, nei smauk :D​ 

Dabar jai prismaugt norisi, o  pati gera nepraustaburnė., Nežinau, kokia čia geroji taikos dvasia ją aplankė,  bet prisimenu diskusijas su marcopolo, kai kalbėjo apie priekabiaujantį bendradarbį, tai išsireiškimai buvo "nesvaik, nepezėk' ar panašiai.  Na nekultūringai. Ir iš aukšto, esą ji geriau įstatymus išmano. Ir  Madam atžvilgiu yra dėjusi...

Sakyčiau, nevartom skūros. Esam kokios esam.  

Atsakyti

Sienos biški ne tokios gavosi.norėjūsi tokio prigesinto smėlio,o čia ne tai ryža,ne tai ružava🤣.bet jau dzin,kad tik jis baigtų kada nors🤣 

Tai tokia biski persikine? 

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 07 17, 19:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72683487" data-time="1595001832"><div><p>Nesijaudyk tu, Nainai, viskas cia ok. </p><p>Nei eik, nei smauk biggrin.gif​ </p></div></blockquote><p>Dabar jai prismaugt norisi, o  pati gera nepraustaburnė., Nežinau, kokia čia geroji taikos dvasia ją aplankė,  bet prisimenu diskusijas su marcopolo, kai kalbėjo apie priekabiaujantį bendradarbį, tai išsireiškimai buvo "nesvaik, nepezėk' ar panašiai.  Na nekultūringai. Ir iš aukšto, esą ji geriau įstatymus išmano. Ir  Madam atžvilgiu yra dėjusi...</p><p>Sakyčiau, nevartom skūros. Esam kokios esam.  </p>

Esu dėjusi, ir dedu, kai reikia patarimo, iš pasalų klausiat, ale tarpkitko.. Sakau kaip man atrodo, irką? Ir nieko, ***** man, tik kai žmogų visos puola, ir spardo, galiu duot į dantis neatsigęžus, nu ir madam atžv. dėjau ir kas? Ką galvoju, sakau
Atsakyti

Tai ko piktiniesi, kad mes sakom ka galvojam? 

Atsakyti