Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ir as tai kazkaip nematau, kas cia ka spardo?  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 07 17, 19:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72683487" data-time="1595001832"><div><p>Nesijaudyk tu, Nainai, viskas cia ok. </p><p>Nei eik, nei smauk biggrin.gif​ </p></div></blockquote><p>Dabar jai prismaugt norisi, o  pati gera nepraustaburnė., Nežinau, kokia čia geroji taikos dvasia ją aplankė,  bet prisimenu diskusijas su marcopolo, kai kalbėjo apie priekabiaujantį bendradarbį, tai išsireiškimai buvo "nesvaik, nepezėk' ar panašiai.  Na nekultūringai. Ir iš aukšto, esą ji geriau įstatymus išmano. Ir  Madam atžvilgiu yra dėjusi...</p><p>Sakyčiau, nevartom skūros. Esam kokios esam.  </p>

Nevartau, esu bjauri iki tiek kad išsigastum ir baiseenne net be koment, irngeriau manęs nepažinti
Papildyta:
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 07 17, 19:50)
<p>Tai ko piktiniesi, kad mes sakom ka galvojam? </p>

Kodėl tau taip atrodo, ne. Su sūnum turiu reikalų, dėl sveikatos unsure.gif
Atsakyti

Nevartau, esu bjauri iki tiek kad išsigastum ir baiseenne net be koment, irngeriau manęs nepažinti

Tfu, šimtą metų man tavęs nereikėjo ir neprireiks. Matau, kas per fruktas ir ir rašliavų.

Atsakyti
Oi kiek aš dėjusi, ir dabar dedu, jau tiek kiek padėda nei viena nepadės😁net tos kuriios žino tą padėtą, pabaigos nei viena nežino
Atsakyti

Ir as tai kazkaip nematau, kas cia ka spardo?  :unsure:​ 

kas kas, altai atsikalbinėjam. Tai vadinama spardymu. :D​ 

Atsakyti

Oi kiek aš dėjusi, ir dabar dedu, jau tiek kiek padėda nei viena nepadės😁net tos kuriios žino tą padėtą, pabaigos nei viena nežino

Nenusišnekėk. gal vėl pasigėrei.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 07 17, 20:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72683505" data-time="1595005160"><div><p>Nevartau, esu bjauri iki tiek kad išsigastum ir baiseenne net be koment, irngeriau manęs nepažinti
 </p></div></blockquote><p>Tfu, šimtą metų man tavęs nereikėjo ir neprireiks. Matau, kas per fruktas ir ir rašliavų.</p>

Tu taip nepergyvenk, juk bloga nelinkiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Tu taip nepergyvenk, juk bloga nelinkiu mirksiukas.gif

Uuoj, net susileidau.

Mistiškų galių dar pasirodo turinti.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 07 17, 20:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72683513" data-time="1595005672"><div><p>Tu taip nepergyvenk, juk bloga nelinkiu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Uuoj, net susileidau.</p><p>Mistiškų galių dar pasirodo turinti.</p>

Kodėl taip manai, juk neteigiau, kam taip isterikuoji, juk čia netasrealuspasaulis
Atsakyti

Kodėl taip manai, juk neteigiau, kam taip isterikuoji, juk čia netasrealuspasaulis

Aš tai rami, man juokingos tavo sapalionės.

Čia tu nerviniesi, blaškaisi, prismaugti kažką nori. 

Vienas patarimas, išgėrus nereikia rašinėti. Labai matosi, gal skaito ir tos, kurios tave gyvai pažįsta. Ar ir ant jų dėjai?

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 07 17, 20:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72683517" data-time="1595005990"><div><p>Kodėl taip manai, juk neteigiau, kam taip isterikuoji, juk čia netasrealuspasaulis</p></div></blockquote><p> Aš tai rami, man juokingos tavo sapalionės.</p><p>Čia tu nerviniesi, blaškaisi, prismaugti kažką nori. </p><p>Vienas patarimas, išgėrus nereikia rašinėti. Labai matosi, gal skaito ir tos, kurios tave gyvai pažįsta. Ar ir ant jų dėjai?</p>

Labai ačiū už patarimus, aš matai dedu ant ko noriu ir kada noriu, o kai išgeriu nu negaliu dėt, nu blyn dar padėsiu ant ko nereikia, nu bet tave perspėsiu 😁
Papildyta:
Bet jūs taip rimtai reguojat? Rimtai?čia visas penktad vakaras?
Atsakyti

Dabar jai prismaugt norisi, o  pati gera nepraustaburnė., Nežinau, kokia čia geroji taikos dvasia ją aplankė,  bet prisimenu diskusijas su marcopolo, kai kalbėjo apie priekabiaujantį bendradarbį, tai išsireiškimai buvo "nesvaik, nepezėk' ar panašiai.  Na nekultūringai. Ir iš aukšto, esą ji geriau įstatymus išmano. Ir  Madam atžvilgiu yra dėjusi...

Sakyčiau, nevartom skūros. Esam kokios esam.  

:rolleyes: Tarp kitko, atsisveikinom mes su juo, nes to vakaro žinutėmis viskas nesibaigė 

O tokių "viską išmanančių" kaip Nainai, tai pilna visur...net tėtis mano toks

Atsakyti