Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(marco'polo @ 2020 07 17, 20:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72683496" data-time="1595003543"><div><p>Dabar jai prismaugt norisi, o  pati gera nepraustaburnė., Nežinau, kokia čia geroji taikos dvasia ją aplankė,  bet prisimenu diskusijas su marcopolo, kai kalbėjo apie priekabiaujantį bendradarbį, tai išsireiškimai buvo "nesvaik, nepezėk' ar panašiai.  Na nekultūringai. Ir iš aukšto, esą ji geriau įstatymus išmano. Ir  Madam atžvilgiu yra dėjusi...</p><p>Sakyčiau, nevartom skūros. Esam kokios esam.  </p></div></blockquote><p> rolleyes.gif Tarp kitko, atsisveikinom mes su juo, nes to vakaro žinutėmis viskas nesibaigė </p><p>O tokių "viską išmanančių" kaip Nainai, tai pilna visur...net tėtis mano toks</p>

Aš nelinkiu, tiesiog žinau, gali daužt, vistiek tą pat sakau
Bet tai pyyyyze biggrin.gif nu durnos esat ir viskas, o okai kas ir baikėsęęs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 17 liepos 2020 - 19:58

Kristij kilsteli antaki...

Atsakyti
QUOTE(marco'polo @ 2020 07 17, 20:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72683496" data-time="1595003543"><div><p>Dabar jai prismaugt norisi, o  pati gera nepraustaburnė., Nežinau, kokia čia geroji taikos dvasia ją aplankė,  bet prisimenu diskusijas su marcopolo, kai kalbėjo apie priekabiaujantį bendradarbį, tai išsireiškimai buvo "nesvaik, nepezėk' ar panašiai.  Na nekultūringai. Ir iš aukšto, esą ji geriau įstatymus išmano. Ir  Madam atžvilgiu yra dėjusi...</p><p>Sakyčiau, nevartom skūros. Esam kokios esam.  </p></div></blockquote><p> rolleyes.gif Tarp kitko, atsisveikinom mes su juo, nes to vakaro žinutėmis viskas nesibaigė </p><p>O tokių "viską išmanančių" kaip Nainai, tai pilna visur...net tėtis mano toks</p>

Ko tu tėčio klausai, gi vėl verksi
Aš tai rašiau iš neviltiess, manaha neatrašėmir ***** dėjau wub.gif
Aha aha girta, nu ir bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 17 liepos 2020 - 20:19

Kas tau neatrase? 

Atsakyti

*** Sėlija, 17 Lie 2020 - 19:35, parašė: Tai tokia biski persikine?
Aha,tiksliai.
Atsakyti

*** sunervavo.specialiai padėjau tel krautis,kad paskui mėgaučiausi ir nuėjau šen bei ten,tai ne ***,kažkas turėjo pajudint,o ten pas mane jautriai ant tokio magnetuko,su šikna prabrauksi ir atsiklijuos.😖😖😖

Stengiausi keiktis korektiškai ,bet vistiiek užvaigždino.🤦‍♀️

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 liepos 2020 - 20:37

Aš nelinkiu, tiesiog žinau, gali daužt, vistiek tą pat sakau
Bet tai pyyyyze biggrin.gifnu durnos esat ir viskas, o okai kas ir baikėsęęs

ko tu pariniesi, nei aš tau ką sakiau nei į galvą ėmiau...

Ko tu tėčio klausai, gi vėl verksi
Aš tai rašiau iš neviltiess, manaha neatrašėmir ***** dėjau wub.gif
Aha aha girta, nu ir bigsmile.gif

nepamenu, kad būčiau verkus  :D 

Atsakyti

:rolleyes: Tarp kitko, atsisveikinom mes su juo, nes to vakaro žinutėmis viskas nesibaigė 

O tokių "viską išmanančių" kaip Nainai, tai pilna visur...net tėtis mano toks

Atleidai iš darbo?

Atsakyti

Atleidai iš darbo?

nu taip, nes nebeįmanoma pasidarė, kiekvieną dieną po milijoną žinučių apie tai, ką jis su manimi veikti norėtų...vyras ne kliūtis, vaikai ne kliūtis, tipo-vieną kartą gyvenam....blyn, tikrai nenormalus kažkoks...

Atsakyti

marco'polo, 17 Lie 2020 - 21:50, parašė: nu taip, nes nebeįmanoma pasidarė, kiekvieną dieną po milijoną žinučių apie tai, ką jis su manimi veikti norėtų...vyras ne kliūtis, vaikai ne kliūtis, tipo-vieną kartą gyvenam....blyn, tikrai nenormalus kažkoks...
Nu čia tai akivaizdu,o ne kokia kavytė.🤣
Atsakyti

Bet pasirašius atleidimo dokus jis man sako : Jei kas pasikeis-paskambink.

Gerai, kad kokių žirklių rankose neturėjau tuo metu  :frusty:​ 

Atsakyti

O tsi tu turbut labI grazi ir seksova :D​ 

Atsakyti