Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As tokiu kiekvienam kambary turiu ,pradedu jaustis ne visai ir ubage.Man jie labai grazu. Dar turiu silkine rankom siuvineta ,turbut staltiese. Naudoju uz sari karstom dienom.Labai vesina ta medziaga.

Pas mane pvz. staltiesės, arba lininės, arba medvilninės. Sintetinę turiu vieną, kai reikėjo 3m ilgio, tai tą jau šveisiu von. Lovatieses perku natūralaus pluošto, ale šunys vis patvarko karts nuo karto.

Atsakyti

Tai dabar reik suprast, kad visu lovatieses tokios vaflines teksturos? 

Atsakyti

Mes tai jas naudojam kaip antklodes per karščius, o ne lovatieses. 

Atsakyti

Oi, ne, aš kalbėjau tik apie medvilnę. Vaflinę tik staltiesę turiu. Atsiprašau, ne manęs klausei, turbūt.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 07 19, 08:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72683759" data-time="1595140016"><div><p>Tai dabar reik suprast, kad visu lovatieses tokios vaflines teksturos? </p></div></blockquote><p>Oi, ne, aš kalbėjau tik apie medvilnę. Vaflinę tik staltiesę turiu. Atsiprašau, ne manęs klausei, turbūt.</p>

Gal ten visai ne staltiese? Gal pledas?
Atsakyti

*** Sėlija, 19 Lie 2020 - 09:26, parašė: Tai dabar reik suprast, kad visu lovatieses tokios vaflines teksturos?
Neturiu ir nesusigundžiau.🙂
Atsakyti

Gal ten visai ne staltiese? Gal pledas?

Staltiesė poliesterio, reikėjo 3m ilgio, pirkau bile ką.

Atsakyti

Neturiu ir nesusigundžiau.🙂

O kuo klojiesi per karščius?

Man tai itin patogi ta vAfline antklode, manau kas išbando tiems patiktų 

Atsakyti

GAILE*, 19 Lie 2020 - 10:07, parašė: O kuo klojiesi per karščius? Man tai itin patogi ta vAfline antklode, manau kas išbando tiems patiktų
Užvalkalu be kaldros.
Atsakyti

Vakar pamečiau šunį. Ėjom jau gal 21.30 ant vakarinio špacieriaus ir junioras išsimovė iš šleikų, beigi nubėgo nežinoma kryptim. Šaukiu, ieškau, prisijungė vyrukas su haskiu ir dvi babos. Šiaip taip sumedžiojom. Beje, viena inteligentiška baba, iš konteinerio išsiėmė puikų servizą. Į mano klausimą atsakė, aš nesu biedna, mano duktė tv dirba (žinau aš ją), bet kam geram daiktui prapult.

Atsakyti

Man tai, kaip lovatiese netiktu, nes sune megsta pasikapstyt ant lovos. 

Pleda turiu medvilnini, retai naudoju. 

Atsakyti

Tuos vaflinius pirksiu aš sau kaip pledukus ar anklodes,ne lovos užklotą, nes lovos aš užkloju tik galą.

man jie labai patinka, aš kartą buvau užklota tokiu kosmetologijos centre.  :) Buvo malonus minkštas jausmas.

Anytai iš lino, jaučiu neįtiksiu, nes vakar atfutbolino tamsiai mėlyną vasarinę skrybėlę. 

Atsakyti